Viviana Sposub, mutare șocantă la Kanal D. În ce emisiune o poți vedea pe iubita lui George Burcea

Viviana Sposub, mutare șocantă la Kanal D. În ce emisiune o poți vedea pe iubita lui George Burcea
Viviana Sposub, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Nici nu a început bine cel mai nou sezon Bravo, ai stil! Celebrities, că fanii emisiunii de la Kanal D vor avea parte de o nouă surpriză. O nouă vedetă își va face simțită prezența, în curând, iar fanii abia asteaptă să vadă să o vadă.

Cine este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

9 dintre cele mai populare vedete feminine de la noi din showbiz luptă cu toate armele posibile pentru a dovedi că merită să câștige titlul de „Cea mai stilată vedetă din România” și marele premiu de 50.000 de euro.

Cei trei jurați ai emisiunii, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Tibi Clenci au o misiune extrem de dificilă. Aceștia nu vor judeca doar ținutele concurentelor, ci și atitudinea, veselia, stilul și starea de spirit a participantelor pentru a alege câștigătoarea de la Bravo, ai stil!

Fanii show-ului de la Kanal D vor avea parte de o surpriză incredibilă. După eliminarea artistei Olga Verbițchi, în cadrul competiției își va face apariția o nouă concurentă. Despre cine este vorba? Se pare că Viviana Sposub s-a decis să intre în acest show incredibil!

„Pare drăguță, dar mâța blândă… Asta mică este drăcoasă rău de tot ”, a declarat Raluca Bădulescu, în culise, despre noua concurentă care se va alătura show-ului Bravo, ai stil! Celebrities.

Viviana Sposub, noua concurentă de la Bravo, ai stil

Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, s-a născut la Botoșani, unde a absolvit și Liceul de Artă ‘Ștefan Luchian’. Vedeta a urmat cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative și a decis să își construiască o carieră în TV.

Aceasta abia așteaptă să le prezinte telespectatorilor ținute inedite în competiția de la Kanal D, fiind extrem de încrezătoare, chiar dacă nu a crezut că o să facă parte vreodată din proiect. Iubita lui George Burcea este pasionată de muzică, urmând cursuri de canto și pian timp de 12 ani.

„Am încredere în mine; voi lua doar tot ce e mai bun din această experiență, indiferent de ceea ce se va întâmpla pe parcus. Am urmărit emisiunea, însă nu m-am gândit niciodată că voi ajunge aici. Când mi s-a propus să fac parte din acest proiect, am zis ‘de ce nu!?'”, a zis Viviana Sposub.

Anda Adam, apariție șocantă la Bravo, ai stil! Celebrities

Cântăreața Anda Adam i-a lăsat mască pe cei trei jurați cu ultima ei apariție îndrăzneață de la Bravo, ai stil! Celebrities. Artista și-a lăsat la vedere bustul apetisant optând pentru o rochie neagră oversized care i-a pus în valoare trupul lucrat la sală și bronzul impecabil.

„Look-ul e strong, e puternic, e negru. Ai ales corect, din punctul meu de vedere, grosimea. Îmi plac umerii, îmi place bronzul tău, îmi place look-ul tău. Ești un exemplu astăzi, pentru că atunci când ai trecut pe lângă mine, am avut ocazia să te văd de la spate și cum balansai coada, mă inspira chiar să introduc în editorialul meu o fotografie de la spate. Atunci când o ținută este bună și de la spate, nu îți rămâne decât să o aplauzi”, a spus Tibi Clenci despre Anda Adam.

„Nu pot să-ți spun decât că mi-ai amintit de tinerețe. Se vede că ești o artistă”, a completat și Raluca Bădulescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI