O mare companie din Germania va angaja masiv în România! Salarii de mii de lei pentru specialiști, vor fi investiții ample

O mare companie din Germania va angaja masiv în România! Salarii de mii de lei pentru specialiști, vor fi investiții ample
Compania anunță noi investiții în fabrica din România și noi angajări

În urmă cu trei ani, în august 2019, gigantul german Sennheiser a modernizat fabrica sa din Brașov. A început prima asamblare a produselor în noiembrie 2018. Activitatea creștea în 2019 la operațiuni complete de producție și samblare. Fabrica de la Brașov, cu 116 angajați, se concentrează pe asamblarea produselor electronice profesionale și de consum. Datorită capacității și caracterului înalt calificat al forței de muncă de la Brașov, fabrica este deja responsabilă pentru fabricarea unor modele cheie Sennheiser. Aici se produc și astăzi legendarele căști HD 25 DJ, precum și a unor produse profesionale, inclusiv a noii serii de microfoane wireless XSW-D. Noua bază de producție din România este esențială pentru strategia specialistului pe următorii ani. Gigantul audio și-a propus să investească într-un viitor puternic ca o companie independentă. Noile investiții asigură că Sennheiser va fi și mai flexibilă în reacția la cerințele pieței. Anul 2022 a adus noi investiții, atât în fabrica din Germania, dar și în România. Gigantul a investit în implementarea unei noi linii de producţie.

Sennheiser Group își consolidează capacitățile de producție în Europa

După mai bine de 50 de ani, Grupul Sennheiser se concentrează din nou în întregime pe audio profesional. Compani și-a propus să crească această afacere în mod durabil. Prin urmare, specialistul audio își extinde semnificativ capacitățile de producție.

La fabrica sa din Germania, compania va investi în tehnologii de producție de ultimă generație. În același timp, Sennheiser va extinde suprafața fabricii sale de producție din România în următoarele luni.

„Ne concentrăm resursele și puterea financiară pe unitățile de afaceri Pro Audio, Business Communications și Neumann. În aceste domenii, dorim să creștem în viitor la o rată de creștere peste medie.

Pentru a fi cât mai bine pregătiți pentru această creștere, investim acum în mod semnificativ în fabricile noastre din Germania și România. La Sennheiser, părți mari din lanțul valoric au fost întotdeauna în mâinile noastre.

Acest lucru ne permite să avem o influență mai mare asupra unor domenii importante ale lanțului valoric și, astfel, și asupra fiabilității pentru clienții noștri.”, a declarat Andreas Sennheiser, co-CEO al Sennheiser.

Tehnologii de producție de ultimă generație

Sennhieser spune că la sediul din Germania, se fac investiții substanțiale în „tehnologii de producție de ultimă generație, în special în asamblarea PCB”, conform co-CEO, Andreas Sennheise. Este vorba de investiții în noi tehnologii de asamblare, denumite SMT (Surface Mount Technology).

Noua linie, bazată pe această tehnologie, permite fabricarea precisă chiar și a celor mai mici ansambluri. Dar, așa cum anunță în comunicat, gigantul nu se rezumă doar aici. Vor exista investiții și alte noi tehnologii.

De-a lungul celor 50 de ani de activitate, Sennheiser s-a bazat pe producția de capsule de microfon. În acest segment compania a investit în noi tehnologii, folosite în medii sterile, cunoscute sub numele de „camera curată dedicată”. Nemții anunță și aici investiții, e și mărirea capacitățile de producție, în mod semnificativ.

„Vom continua să producem noi înșine tehnologiile cheie pentru produsele noastre și în viitor. Prin urmare, dorim să poziționăm în mod optim uzina de la sediul nostru central.

Astfel, ne vom baza pe orientarea sa puternică și de lungă durată către tehnologie și pe colaborarea strânsă și eficientă cu echipele noastre de dezvoltare.”, mai spune CEO-ul Sennheiser.

Sennheiser anunță noi investiții în fabrica de la Brașov

Pentru a-și mări capacitățile de producție, gigantul german și-a propus pentru 2022 noi investiții în locația din România. Deja, pe lângă angajații activi în fabrică, nemții spun că vor mai face noi angajări, ca urmare a extinderii suprafeței fabricii brașovene:

„Suprafața fabricii va fi extinsă de la nivelul actual de aproximativ 3.300 de metri pătrați la aproximativ 10.000 de metri pătrați până la începutul anului 2023. Se estimează că noua clădire va funcționa la capacitate maximă până în 2027.

Fabrica noastră din Brașov a fost o poveste de succes pentru noi de când a fost deschisă, datorită echipei excelente de la fața locului. Vom face o extindere semnificativă a capacităților noastre de producție.

Prin asta ne dorim să ne bazăm pe acest lucru și să producem mai multe soluții audio profesionale pentru clienții noștri acolo în viitor. Extinderea va fi, de asemenea, însoțită de o creștere substanțială a personalului de la sediul din Brașov.”, spune Andreas Sennheiser.

Prin aceste investiții, Grupul Sennheiser continuă să se concentreze și să își specializeze în mod consecvent locațiile de producție. Producția de la sediul central Sennheiser din Wedemark, Germania, se concentrează pe tehnologiile pentru procese automatizate de înaltă precizie și pe fabricarea de produse de înaltă calitate. Fabrica din Brașov, România, este specializată în producția manuală, precum și în testarea și ambalarea produselor finale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI