O mai ţii minte pe Floarea Leonida? Ce face acum fosta gimnastă care îşi vindea trupul în Germania pentru bani

de: Mariana Olteanu
01 07. 2023

Florea Leonida este una dintre cele mai cunoscute gimnaste. Fosta campioană europeană și vicecampioană la mondiale a devenit cunoscută datorită perfomanțelor sale. Însă, sportiva a pus capăt carierei sale de gimnaste în urmă cu 10 ani, când s-a mutat în afara țarii și s-a apucat de una dintre cele mai vechi meserii din lume.

Florea Leonida se întoarce în sport

După ce s-a mutat din țară, Florea Leonida a ajuns escortă într-un bordel din Germania. De-a lungul timpului, fosta campioană a făcut bani frumoși în Italia și Germania, sub pseudonimul Paris Rouge. Însă, Florea Leonida pare că are planuri mari cu viața ei, așa că s-a lăsat de această meserie și s-a apucat de sport.

Tânăra s-a întors în țară și a încercat să se întegreze în societate cu ajutorul  familiei și al prietenilor. Leonida s-a întors în sala de fitness și a început să facă sport. Mai nou, fosta gimnastă vrea să devină antrenor cu acte în regulă. Cu ocazia zilei sale de naștere, fostele colege și de antrenorii de la lot i-au urat gânduri bune.

Te-ar putea interesa și: O fostă gimnastă celebră din România a ajuns călugăriță. Maica Ecaterina a luat calea bisericii și ajută sute de copii nevoiași

”A ajuns să se prostitueze pentru două sute de euro?”

Sportiva a postat și o serie de fotografii. Chiar dacă are 33 de ani, tânăra se poate lăuda cu un corp tras prin inel. Fosta gimnastă a postat mai multe poze pe rețelele de socializare. De când s-a întors în țară, în 2016, Leonida și-a găsit liniștea alături de un bărbat. Relația dintre cei doi a fost confirmată de familie și de apropiații sportivei.

De asemenea, sportiva a încercat să-și repare relația cu familia, care a fost uimită de dezvăluirile făcute de presă. La acel moment, tatăl acesteia a recunoscut-o din fotografii. La vederea acestora, bărbatului i s-a făcut rău.

”Ea este! Incredibil, nu-mi vine să cred! A ajuns să se prostitueze pentru două sute de euro? Atât am eu pensie, într-o lună, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți pierzi demnitatea”, spunea el.

La acel moment, Florea Leonida motiva alegerea făcută și susținea că:

  ”era singura cale de a câștiga suficient pentru a avea ce-mi doresc”

Te-ar putea interesa și: Gimnasta care a devenit milionară la doar 18 ani, după ce a devenit populară pe internet, și-a pus fanii pe jar. „Interzis” – GALERIE FOTO