O mai ţii minte pe actriţa din „Buffy, Spaima Vampirilor”? Cum arată Sarah Michelle Gellar la 46 de ani. O mai recunoşti?

de: Bișinicu Andreea
05 05. 2023

Acum 21 de ani, actrița Sarah Michelle Gellar cucerea publicul american cu rolul său memorabil din seria „Buffy, Spaima Vampirilor”. Au trecut două decade de atunci, iar frumoasa actriță arată la fel de bine ca în tinerețe. O mai recunoști pe blondină la 46 de ani?

Cum arată actrița din „Buffy, Spaima Vampirilor” la 46 de ani

În 1992, o tânără blondă, cu ochii albaștri și chipul blajin de păpușă cucerea publicul cinefil, în momentul în care se lupta cu cele mai fioroase creaturi ale nopții. Vorbim, desigur, despre personajul Buffy Summers, protagonista din celebrul serial Buffy, The Vampire Slayer.

Sarah Michelle Gellar a devenit cunoscută la doar 20 de ani, devenind una dintre cele mai reputate și apreciate actrițe americane ale anilor 90. Anii au trecut, iar frumoasa blondină pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice, întrucât la 46 de ani arată la fel de bine precum acum două decenii.

Artista este căsătorită, de mai bine de 20 de ani, cu actorul Freddie Prinze Jr, colegul ei de platou din filmele „I know what you did last summer” și „Scooby Doo”. Cei doi au împreună doi copii, Charlotte, născută în anul 2009 și Rocky, născut în 2012.

În cea mai mare parte a ultimului deceniu, Sarah Michelle Gellar a luat o pauză în carieră, dorind să acorde prioritate creșterii celor doi copii ai săi.

Citește și Îl mai ţii minte pe Bud din „Familia Bundy”? David Faustino, de nerecunoscut la 49 de ani. Foto

Este căsătorită de 20 de ani cu actorul Freddie Prinze Jr.

Cu toate acestea, actrița este extrem de activă pe rețelele sociale, acolo unde a strâns o comunitate activă de 4 milioane de urmăritori, cărora le prezintă activitățile sale zilnice.

Acum, însă, Gellar se întoarce la muncă. Anul trecut, ea a avut un rol mic, dar bine primit în comedia pentru adolescenți de la Netflix, Do Revenge, primul ei rol de film din 2009 și un omagiu adus rolului ei din Cruel Intentions din 1999.

În prezent, actrița face parte din distibuția noului serial produs de Paramount, „Wolf Pack”, în care joacă rolul unui investigator incendiar ce pornește pe urmele forțelor supranaturale.

„Simt că este ca o revenire de-a mea. E o perioadă interesantă pentru mine!”, a declarat actrița acum ceva timp.

Citește și Sigur ţi-o aminteşti pe Sydney Fox din „Vânătoarea de comori”! Tia Carrere face furori cu felul în care arată şi la 56 de ani. Foto