O fetiță a căzut de la etajul 12. Ce s-a întâmplat când a ajuns jos a fost un miracol divin VIDEO

O fetiță a căzut de la etajul 12. Ce s-a întâmplat când a ajuns jos a fost un miracol divin VIDEO
Nguyen Ngoc Manh, erou pe rețelele de socializare

Ceea ce putea să devină o adevărată dramă, în Vietnam, a ajuns să fie un adevărat miracol. Totul s-a întâmplat sub ochii familiei care nu mai spera că fetița va fi salvată. După ce a căzut de la etajul 12 al unui bloc, fetița a avut parte de un miracol. Salvatorul, Nguyen Ngoc Manh, a devenit peste noapte, un adevărat erou național.

Miracolul din Vietnam, sub ochii îngroziți ai familiei

Într-un oraș din Vietnam ar fi putut avea loc o dramă. O fetiță a căzut de la etajul 12 al unui bloc de locuințe sub privirile îngrozite ale familiei. Numai că, ceea ce ar fi putut deveni o dramă, s-a transformat într-un adevărat miracol.

Un curier din Vietnam este salutat acum ca un erou după ce a salvat fetița în timp ce ea a căzut de pe un balcon al unui bloc din Hanoi. Nguyen Ngoc Manh, un profesionist în livrări cu servicii de ambalare în capitală, a văzut duminică seara o fetiță de 2 ani atârnată de balcon când a sosit cu un pachet pentru unul dintre rezidenții din acea zonă.

”Stăteam în mașină și așteptam să livrez niște lucruri pentru un client din clădirea opusă. De îndată ce am auzit pe cineva țipând după ajutor, mi-am scos capul din mașină. M-am uitat în jur și am văzut o fată agățată de balcon.

Am ieșit imediat din mașină și am găsit modalități de urcare în clădirea din apropiere. M-am urcat pe un acoperiș de țiglă de 2 metri înălțime pentru a căuta o poziție adecvată pentru a prinde fata.”, povestește eroul Nguyen Ngoc Manh.

Dar groaza acelei zile nu se încheiase încă. În timp ce Manh a îmbrățișat imediat copilul după ce a aterizat în poala lui, a văzut sângele care picura din gura ei. Nguyen Ngoc Manh a dus-o imediat la un spital din apropiere. Fata, conform raportului, are brațul și piciorul rupte, dar este stabilă, în timp ce Nguyen Ngoc Manh a suferit o entorsă.

Nguyen Ngoc Manh, erou pe rețelele de socializare

Locuitorii blocului care au asistat și au înregistrat actul său eroic l-au lăudat. Nguyen Ngoc Manh a devenit un erou în țară peste noapte, cu fotografia sa difuzată online. Nguyen Ngoc Manh spune că telefonul său bâzâie constant. În același timp conturile sale de pe rețelele de socializare au brusc mii de adepți.

„Nu doar că mi-a schimbat viața … s-a dat peste cap. În mod normal, postările mele de pe Facebook atrag doar câteva zeci de răspunsuri, acum primesc zeci de mii. Nu mă văd ca pe un erou. Vreau doar să fac bine „, a mai spus Manh.

Deși mulți internauți l-au numit erou pe rețelele de socializare, Manh a spus că nu-i place apelativul, crezând că oricine ar fi făcut același lucru având în vedere circumstanțele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI