O femeie a pus bicarbonat de sodiu peste fructe. Ce a observat în apă după doar 15 minute

O femeie a pus bicarbonat de sodiu peste fructe. Ce a observat în apă după doar 15 minute
Secretul spălării cu bicarbonatul de sodiu

Fiecare gospodină are în casă bicarbonatul de sodiu. Majoritatea lor știu tot felul de artificii când vine vorba de gospodărie folosind acest produs miraculos. Una dintre aceste gospodine a împărtășit un secret apropo de curățatul fructelor și legumelor de pesticide. Totul după un experiment neașteptat.

Fructele și legumele pline de pesticide

Aproape toată lumea ar trebui să mănânce mai multe fructe și legume. Din păcate, aproape niciun aliment nu este 100% lipsit de pesticide. În mod surprinzător, chiar și produsele organice pot conține unele reziduuri de pesticide. Gospodina a povestit recent despre cum reușește ea să folosească celebrul produs miraculos,  când vine vorba de spălatul și curățatul fructelor și legumelor de acest produs toxic, numit pesticide.

Mai multe femei au aflat că spălarea fructelor și legumelor este importantă pentru a preveni bolile de origine alimentară și pentru a reduce substanțial expunerea la pesticide. Femeia a mai aflat că există o metodă simplă, dar miraculoasă, de spălare a fructelor și legumelor cu ce credeții? Da, ați ghicit, cu bicarbonatul de sodiu.

Secretul spălării cu bicarbonatul de sodiu

Azi aflăm care este trucul de preparare a fructelor și legumelor, care implică înmuierea lor în praful miraculos. După multe discuții despre fructe, legume și bicarbonat, am aflat ritualul de pregătire a fructelor și legumelor. Femeia a spus că trebuie să umplem chiuveta cu apă la care se adauga puțin din praful miraculos, bicarbonatul de sodiu. Apoi, în apa în care dizolvăm bicarbonatul de sodiu punem fructele și legumele.

Secretul constă în bicarbonatul de sodiu. Pui în apă o cană de bicarbonat de sodiu, și cât mai deretici prin casă, se lasă la înmuiat fructele și legumele, la un loc, 15 minute. Înmoi fructele și legumele într-un castron cu apă sau în chiuvetă, adaugi bicarbonatul și apoi sare. Apoi le lași 15 minute sau o jumătate de oră. Bicarbonatul ajută la curățarea fructelor și a legumelor de pesticide și murdăriei.

După doar 15 minute, femeia a rămas mută de uimire, văzând ce s-a întâmplat cu fructele. Odată curățate de substanța pesticidă de pe coajă, care nu face altceva decât protejează alimentul de a se strica, arată de zici că-s date cu luciu. Este important să ne spălăm alimentele înainte de a le mânca, tocmai în ideea că vin cu aceste substațe pesticide.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI