O femeie a ars 3.000 de euro dintr-un motiv incredibil. Toți au rămas mască după ce au auzit-o

de: Iulia Statie
19 11. 2021

Mulți visează să primească 3.000 de euro, mai ales pentru că posibilitățile de a cheltui această sumă mare sunt nelimitate. În timp ce unii încearcă să economisească bani în vreme de criză, o femeie s-a decis să renunțe la mai multe bancnote dintr-un motiv halucinant.

De ce a ars o femeie 3.000 de euro. Motivul este incredibil

Pandemia de coronavirus a dat viețile multor oameni peste cap. Mulți au pierdut sume uluitoare de bani după ce afacerile nu au mai mers sau au rămas fără locuri de muncă. În același timp, chiar în timp ce unii încearcă să economisească bani, iată că o femeie a făcut un gest incredibil.

O femeie în vârstă de 74 de ani din Israel a luat o decizie drastică. Aceasta a ars o sumă mare de bani după ce i-a fost frică de faptul că ar putea să se infecteze cu Covid-19. Ulterior, ea a trimis o scrisoare adresată băncii prin care explica faptul că nu este mândră de ce s-a întâmplat.

Mai exact, femeia s-a temut că o să se infecteze cu virusul care a făcut ravagii în toată lumea în urma atingerii banilor. Aceasta a pus bancnotele într-un vas cu înălbitor, iar, ulterior, recipientul a fost introdus în cuptorul cu microunde. Banii au luat foc.

„Mă simt foarte vinovată”

Aceasta primise banii de la chiriașii săi, fiind administrator de proprietate, după cum a mărturisit într-o scrisoare care a fost trimisă la bancă. Bineînțeles, angajații au examinat pagubele produse de femeia care s-a temut că s-ar putea infecta cu Covid-19, așa că a ars suma imensă de bani.

„Mă simt foarte vinovată pentru că nu sunt banii mei, iar eu sunt un cetăţean onest, care nu a distrus niciodată bani’.”, a precizat aceasta în scrisoare, potrivit WOWbiz.

Ce s-a întâmplat cu 3.000 de euro. Angajații băncii au examinat bancnotele distruse

Imediat după ce și-a dat seama de ce s-a întâmplat cu banii, femeia s-a decis să trimită băncii peste 70 de bancnote distruse în urma deciziei sale de a le pune în cuptorul cu microunde. Angajații din respectivul loc le-au analizat, așa că au decis să le înlocuiască după ce s-a stabilit că erau reale.

Se pare că banii din Israel ar conține filamente de fier, de aici și focul produs în cuptorul cu microunde, a dezvăluit un angajat al băncii. Mai mult, există șanse reduse ca persoanele să se infecteze cu virusul Covid-19 în urma atingerii monedelor sau a bancnotelor, potrivit experților din domeniul sanitar.