O familie a ajuns la spital după ce a mâncat șnițele la un restaurant: ‘Copilul meu avea gura strâmbă, nu se ținea pe picioare’

O familie a ajuns la spital după ce a mâncat șnițele la un restaurant: ‘Copilul meu avea gura strâmbă, nu se ținea pe picioare’
O familie a ajuns la spital dupa ce a mancat snitele la un restaurant

O familie de români a trăit un coșmar, după ce a mâncat șnițele la un celebru restaurant. Doi dintre membrii familiei au ajuns în stare gravă la spital, cu toxiinfecție alimentară. Dezvăluirile sunt șocante! Mare atenție unde luați masa în oraș. Riscați să pățiți la fel!

Ce a urmat după ce o familie a mâncat șnițele la un restaurant celebru

Aflată în vizită la Iași, o familie din Pașcani a mers să mănânce la un celebru restaurant din municipiu, unde patroni sunt Liliana și Constantin Gugeanu. După ce și-au comandat șnițele, au început problemele. Copilul de cinci ani și mama lui au ajuns în stare gravă la spital, cu toxiinfecție alimentară.

Familia a poftit la șnițele și ficăței, de altfel, niște feluri de mâncare foarte delicioase. Însă pentru Cristinel Grumăzescu, în vârstă de 50 de ani, și familia acestuia, masa în oraș le-a provocat mari probleme de sănătate. Copilul de cinci ani și mama lui au ajuns la spital. Totul s-a petrecut pe data de 5 septembrie.

“S-a întâmplat pe la orele prânzului, era într-o duminică. Împreună cu soția și băiatul meu de 5 ani, am plecat de la Pașcani până la Carrefour, mai precis la Decathlon. După ce am făcut cumpărăturile, ne-am oprit la «Ospățul Zeilor». Am cumpărat orez, șnițele de pui, ficăței de pui, cartofi copți și salate. După ce am achitat, ne-am îndreptat spre casă. După aproximativ o oră, soția mea a început să se simtă rău, s-a umflat la burtă, nu putea să vomite. Toată noaptea s-a chinuit, a avut diaree. A doua zi, luni dimineață, am început să mă simt eu rău. Am avut frisoane și mă simțeam foarte rău”, a dezvăluit Cristinel Grumăzescu, în vârstă de 50 de ani.

Sunt acuzații grave la adresa localului de fițe

La două zile după ce au luat masa la celebrul restaurant din Iași, soții Grumăzescu au intrat în panică după ce și băiatul lor în vârstă de 5 ani a început să se simtă rău. Într-un final au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din Pașcani. Medicii l-au diagnosticat pe copil cu gastroenterocolită acută și sindrom de deshidratare acută.

“Am ajuns la urgențe și am internat-o pe soția mea și pe copilul meu. Și noi ne-am speriat. Copilul meu a dat ochii peste cap și avea gura strâmbă, nu putea să stea în picioare. Era foarte deshidratat. Au stat internați timp de 3 zile, iar acum sunt bine. Sunt supărat că s-a întâmplat asta, lumea ar trebui să știe ca să nu fie nevoită să treacă prin asta”, a precizat Cristinel Grumăzescu.

Cum se apără patronul restaurantului

Patronul restaurantului, Constantin Gugeanu, spune că localul său a fost controlat de OPC și a fost amendat cu suma de 1500 RON, dar pentru o problemă de metrologie. Potrivit acestuia, acuzațiile familiei din Pașcani pot fi și exagerări.

“Au fost controale, dar nu s-au luat probe. Au fost cei de la OPC, dar au dat 1.500 de lei amendă pentru o problemă de metrologie. Nu știu ce să zic, poate nu i-a priit. Eu cred că mai sunt și răutăți. Soția șii fiica mea stau în fiecare zi ca să aibă grijă de afacere, să se respecte rețetele, tot ce trebuie”, a precizat Constantin Gugeanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI