O elevă din Vaslui a fost bătută de tatăl unei colege chiar în timpul orelor. Profesoara era de față

Autor: Chivu Ana - 20:36, 12 nov. 2019
Elevă din Vaslui, bătută de tatăl unei colege în fața profesoareiElervă din Vaslui, bătută de tatăl unei colege în fața profesoarei

Caz șocant petrecut în Vaslui! O elevă a fost bătută de tatăl unei colege chiar în fața profesoarei sale. Victima, în vârstă de 14 ani, a primit o corecție „ca la carte” în timpul orelor de curs, sub privirile îngrozite ale colegilor săi.

O elevă din Vaslui a fost bătută de tatăl unei colege în fața profesoarei

O elevă din Vaslui, în vârstă de 14 ani, a fost bătută în fața colegilor și a profesoarei sale. Tatăl unei colege a intrat val-vârtej în clasă și s-a dus țintă la eleva de 14 ani. Atunci a tras-o de păr și a amenințat-o că va da cu mașina peste ea, dacă se mai apropie de fiica sa. Profesoara i-a cerut acestuia să se liniștească și să părăsească incinta, însă vorbele bune și calme nu l-au oprit. La momentul actual, o anchetă este în desfălurare la o istituția de învățământ în cauză.

Primele informații ale polițiștilor arată că o ceartă dintre cele două minore ar fi adus la scandalul imens și la vătămarea elevei. Adolescenta i-a făcut o glumă fiicei bărbatului furios și i-a turnat apă pe scaun. Fata și-a chemat în ajutor tatăl pentru a o răzbuna. După agresiune, familia victimei a făcut plângere la poliție pentru a i se face dreptate. Bărbatul în vârstă de 38 de ani s-a ales cu dosar penal pentru lovire și alte violențe și amenințare. Ironia face ca soția agresorului să fie chiar diriginta celor două fete.

O elevă din Vaslui a fost bătută de tatăl unei colege în fața profesoarei
O elevă din Vaslui a fost bătută de tatăl unei colege în fața profesoarei

Declarațiile victimei

„Am fost agresată de tatăl colegei pentru că am avut un conflict cu fiica lui care a degenerat. Totul a pornit de la faptul că am fost acuzată că aş fi bârfit-o pe ea chiar dacã nimic nu este adevărat. A vorbit apoi urât de mine, m-am enervat şi am avut o discuţie aprinsă cu ea. Vineri, în timpul orei de biologie, cu profesoara în clasă, a venit cu bunica ei. Aceasta a început să ţipe la mine că mă lasă fără păr în cap. Am tăcut din gură şi am crezut că totul se va sfârşi dar nu a fost aşa. A venit tatăl ei la mine, nervos, şi m-a luat de păr şi m-a ameninţat că mă va călca cu maşina. Profesoara de biologie i-a cerut să se calmeze şi să iasă afară”
Delia, fata bătută

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI