O concurentă de la Puterea Dragostei a ajuns la spital: ”Intru în operație!” Ce a pățit

O concurentă de la Puterea Dragostei a ajuns la spital: ”Intru în operație!” Ce a pățit
O concurentă de la Puterea Dragostei a uimit cu anunțul său. Aceasta se operează

Fanii show-ului „Puterea Dragostei” au rămas uimiți de ceea ce le-a transmis una din concurente. Aceasta a ajuns la spital și le-a trasmis că urmează să intre în operație. Despre cine este vorba și ce a pățit aceasta?

Puterea Dragostei: o concurentă și-a uimit fanii. Tânăra a ajuns în atenția medicilor

Andra Voloș a rămas una din concurentele extrem de îndrăgite din concursul controversat despre iubire. Deși acolo nu și-a găsit jumătatea permanentă, emisiunea a propulsat-o de-a dreptul în lumea mondenă.

Aceasta a început să fie din ce în ce mai vizibilă și să se bucure de atenția multor personaje cunoscute. De asemenea, a și fost prezentă într-o piesă muzicală. Andra a anunțat în urmă cu ceva timp pe contul ei de Instagram că urmează să-și facă o operație, dar nu a dezvăluit niciun detaliu.

Iată că a venit și ziua cea mare, iar fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” s-a îndreptat cu speranță către cabinelul medicului. ”Bună dimineața. Ziua cea mare a sosit, o să vă dați seama mai încolo despre ce este vorba. Important e că o am pe Deea lângă mine și că mă susține de fiecare dată”, a spus Andra Volos.

Fosta parteneră a lui Bogdan Mocanu a dezvăluit că din copilărie s-a confruntat cu mici probleme, iar acum urmează să-și facă în sfârșit operația de care avea nevoie și pe care nu o consideră nicidecum un moft.

” Zici că am venit la stand-up comedy, nu la operație”

” Zici că am venit la stand-up comedy, nu la operație. Astăzi nu vorbim doar de un moft și de estetică, ci și de sănătate pentru că de mică am avut mici probleme. Astăzi o să le rezolvăm, dar să trec peste toate emoțiile astea. Intru peste puțin timp în operație ”, a mărturisit Andra Volos, de pe patul de spital.

Se pare că și cea mai bună prietenă a ei e tot pusă pe schimbări de ordin estetic. Andreea Ardelean, fosta iubită a lui Ricardo de la Puterea Dragostei, a recunoscut că urmează să își modifice forma nasului cât de curând posibil. Concret, după sărbători va face acest pas care înseamnă mult pentru ea.

”Nu am încă rinoplastie, dar urmează să-mi fac foarte curând. Abia aștept și o să vă țin la curent și pe voi cu toate detaliile ”, a mărturisit fosta concurentă de la Puterea Dragostei. ”Urmează să-mi fac cei mai frumoși sâni după sărbători”, a mai spus Deea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI