O artistă a fost otrăvită la o cântare: ”Aveam spume la gură și capul negru!” Drama prin care a trecut

O artistă a fost otrăvită la o cântare: ”Aveam spume la gură și capul negru!” Drama prin care a trecut
Drama prin care o artistă a trecut la o cântare

O artist a trecut prin clipe cumplite. Aceasta a fost otrăvită la o cântare. Cei aflați la eveniment au fost îngroziți de scenele care s-au derulat sub privirile lor. Despre cine este vorba și cum se simte acum femeia?

O artistă a fost otrăvită la un eveniment

O artistă de muzică populară a trecut prin clipe de groază. Mai exact, Livia Argintaru a fost otrăvită la un eveniment. Cântăreața a fost la un pas de moarte în urma evenimentului. Dramele din viața acesteia au venit una după alta.

Interpreta a rămas pe drumuri cu trei copii după ce soțul ei a vândut apartamentul în care locuia, ulterior a fost nevoită să stea în uscătoria blocului cu micuții pe care i-a născut. Verișoara sa care este medic pediatru i-a prescris pastile care să o liniștească pentru că nu putea dormi din cauza gândurilor și grijior adunate.

Artista a mai trecut printr-o altă cumpănă după ce cineva a încercat să o otrăvească cu pastilele de somn. Cea din urmă nu era conștientă în totalitate de acțiunile pe care le face. Colegii cu care performase la un eveniment i-au spus că a cântat foarte puțin, ulterior le-a dat microfonul și a plecat.

Aceștia au găsit-o pe Livia în biroul patronului într-o stare care i-a alarmat imediat. În urma celor întâmplate artista a fost cinci zile în comă. Din păcate, nici în ziua de azi nu îi este clar cum s-au petrecut lucrurile și cine ar fi vrut să-i facă rău.

”Seara am plecat la restaurant sa cant. Colegii mi-au spus ca am cantat putin, le-am dat microfonul si am plecat. M-au gasit in biroul patronului, aveam spume la gura si capul negru. Au sunat la ambulanta, nu aveam puls, m-au dus la spital… deja e moarta, ce, si cum?!

Am fost cinci zile in coma, cand mi s-au facut analizele… probabil, cineva mi-a luat pastilele, mi le-a pus in suc si asta a fost totul. Nici in ziua de azi nu stiu cine a vrut sa-mi faca acest rau”
Livia Argintaru (Sursa: starpopular.ro)

„Mă temeam”

Vedeta își amintește că la un moment dat s-a trezit la spital și era foarte agitată. Atunci i-a spus verișoarei sale care se afla la căpătâiul ei că ar prefera să nu mai trăiască decât să rămână cu sechele. Cel mai tare se temea pentru ce vor face copiii ei fără ajutorul acesteia.

„Stiu doar ca m-am trezit si ma zguduiam toata, i-am spus verisoarei mele ca decat sa raman asa mai bine sa faca ceva sa ma omoare. Ea mi-a zis sa stau linistita c-o sa-mi revin. Ma temeam ce fac cu copiii mei.

Unul dintre medicamentul pe care il luam e foarte puternic, afecteaza foarte mult creierul, trebuie sa evit starile emotionale, stresul. N-am mai baut absolut nimic de la nimeni, ma temeam ca n-o sa mai pot retine textele cantecelor”
Livia Argintaru

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI