O altă dramă uriașă în cazul Caracal. A murit tatăl Luizei Melencu, fata ucisă cu bestialitate de Gheorghe Dincă. Ce s-a întâmplat cu bărbatul chiar de 1 Decembrie

A murit tatăl Luizei Melencu

O altă tragedie lovește puternic una dintre familiile implicate în cazul crimei de la Caracal. De data aceasta este vorba de tatăl Luizei Melencu, tânăra ucisă cu sânge rece de monstrul Gheorghe Dincă. În cursul serii de 1 Decembrie, apropiații lui Claudiu Melencu, tatăl Luizei Melencu au anunțat moartea bărbatului.

Ce s-a întâmplat cu tatăl îndurerat

Tatăl Luizei Melencu s-a stins din viață fără a afla adevărul în cazul fiicei sale ucise de Gheorghe Dincă, care este acuzat că la data de 14 aprilie 2019 a răpit o tânără în vârstă de 18 ani, pe care a legat-o la ochi și a dus-o în casa sa din Caracal, supunând-o la orgii greu de imaginat. Pentru a șterge orice urmă, criminalul i-a ars cadavrul într-un butoi și a negat cu vehemență uciderea ei.

Potrivit evz.ro, Claudiu Melencu avea mai multe probleme medicale, care s-au agravat odată cu moartea fiicei sale. Într-o perioadă extrem de greu încercată pentru toată familia, suferința provocată de pierderea Luizei a distrus într-un an și jumătate toată familia. Din păcate, tatăl său nu a mai rezistat stresului, decedând înainte să afle tot adevărul și să-l vadă pe criminalul fiicei sae condamnat definitiv.

În seara de 1 Decembrie, prietenii lui Claudiu Melencu i-au anunțat cu mare durere în suflet decesul. Aceștia au transmis condoleanțe familiei și s-au rugat pentru liniștea prietenului lor plecat mult prea repede dintre ei.

„În urma cu puțin timp am aflat de moartea unui om. Un om care a plecat dintre noi fără a cunoaște adevărul despre dispariția fiicei sale: Luiza Melencu cazul Caracal.
In seara aceasta tatăl Luizei a plecat dintre noi și ne rugam pentru sufletul lui sa își găsească odihna printre îngeri.
Sincere condoleanțe si putere soției, fiicei si familiei sa treacă peste aceasta încercare dureroasa!
Dumnezeu sa te odihnească în pace Claudiu Melencu!”, este anunţul postat pe pagina de Facebook „Noi Suntem Ajutorul”.

Printre sutele de comentarii de condoleanțe primite s-a aflat și mesajul Ionelei Melencu, sora Luizei, care plânge cu mare durere moartea părintelui său.

„Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta! De ce tati, de m-ai lăsat? De ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatăl meu?”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI