O actriţă cunoscută în România a dispărut după cutremurul din Turcia. Fanii sunt îngrijoraţi: „Te rog să ne spui că ești bine”

de: Andrei Simion
11 02. 2023

O actriţă cunoscută în România a dispărut după cutremurul din Turcia care s-a produs la începutul săptămânii trecute, anunță publicațiile Puente Libre și Milenio. De câteva zile, autoritățile sunt în căutarea ei. Fanii au luat cu asalt conturile de pe rețelele sociale: „Te rog să ne spui că ești bine”. Ultimele informații despre vedeta din serialele turcești.

O actriţă cunoscută în România a dispărut după cutremurul din Turcia

O actriță celebră, cunoscută și în România datorită unui serial difuzat la Kanal D, a fost dată dispărută după cutremurul ce a avut loc luni, 6 februarie, în Turcia. Potrivit celor mai recente date, peste 20.000 de oameni și-au pierdut viața după tragediile raportate la începutul săptămânii trecute în Turcia și Siria.

Operațiuni de căutare a persoanelor decedate sunt încă în desfășurare în regiunile afectate de dezastru. Printre oamenii care au fost dați dispăruți se numără și celebra actriță Cansu Dere, în vârstă de 42 de ani. Vedeta are o mulțime de fani inclusiv în România, unde este cunoscută datorită personajului Asya pe care l-a interpretat în serialul turcesc „Infidelul”.

Numele lui Cansu Dere este în trend pe rețelele sociale, unde a stârnit îngrijorare. Nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat cu îndrăgita artistă. Fanii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la siguranța sa. Ultimul material publicat pe Instagram de vedetă datează de pe 5 ianuarie. Puente Libre și Milenio notează că autoritățile sunt încă în căutarea actriței de telenovele.

Cine este Cansu Dere. A jucat în serialul „Infidelul” de la Kanal D

Cansu Dere este în vârstă de 42 de ani. S-a născut în capitala Turciei, însă are rădăcini grecești. Copilăria și-a petrecut-o în orașul turcesc Izmir, după care s-a mutat din nou în Ankara, unde și-a continuat studiile. Datorită frumuseții sale fizice, a reușit să își construiască o carieră de succes în modeling.

Mai târziu, a primit multe oportunități de colaborare în televiziune și actorie. Astfel, Cansu Dere a ajuns să joace în seriale turcești și s-a bucurat de multă popularitate. După ce a câștigat și titlul de „Miss Turcia”, cariera sa în actorie a luat avânt. Este cunoscută în toată lumea și are fani inclusiv în țara noastră.

„Te rog să ne spui că ești bine”/ „Fanii tăi sunt îngrijorați. Am pierdut deja numărul de câte ori intru pe Instagram-ul tău pentru a vedea o fotografie”/ „Sperăm că ești bine, te iubim foarte mult”/ „Am aflat că a fost un cutremur puternic în Turcia, fanii tăi mexicani sunt îngrijorați”/ „Se mai poate și să nu răspundă pentru că nu există Internet, este logică explicația” – sunt câteva dintre mesajele publicate de internauți pe pagina de Instagram a actriței de telenovele.

Pe internet circulă zvonuri potrivit cărora Cansu Dere și-ar fi pierdut viața în urma cutremurului din Turcia. Până la momentul redactării acestui articol, nicio autoritate, nici rudele sau colegii actriței nu au făcut publică vreo informație cu privire la vedetă.