Nuntă surpriză în showbizul românesc! Vedeta care a spus ‘da’ la 50 de ani

Nuntă surpriză în showbizul românesc! Vedeta care a spus ‘da’ la 50 de ani
Nunta surpriza in showbizul romanesc! Vedeta care a spus da la 50 de ani

Veste bombă în showbizul autohton. Una dintre cele mai cunoscute artiste din România a spus marele DA pentru a doua oară, la vârsta de 50 de ani. Frumoasa șatenă și-a deschis sufletul către o nouă iubire, după ce a suferit cumplit în urma eșecului primului său mariaj. Cine este norocosul.

Cristina Spătar s-a logodit la Dubai

Cristina Spătar radiază de fericire. Regina RnB-ului românesc s-a logodit cu iubitul ei, după ce alesul inimii sale și-a făcut curaj să o ceară în căsătorie în luxosul Dubai. Emoționată până la lacrimi, artista a spus marele DA în miez de noapte, primind un buchet superb de trandafiri albi.

Deși mereu a fost o persoană discretă în ceea ce privește viața ei privată, preferând să-și trăiască fericirea departe de lumina reflectoarelor, Cristina Spătar a simțit nevoia să-și împărtășească bucuria cu prietenii ei virtuali de pe Instagram, acolo unde a distribuit fotografia cu inelul de logodnă.

„Am spus da!”, este descrierea pe care solista a pus-o în dreptul pozei de pe rețelele sociale.

Așa cum era de așteptat, fanii cântăreței au năpustit asupra postării cu aprecierile și comentariile laudative, felicitând-o pe Cristina Spătar pentru noua logodnă.

„Felicitări! Să fie într-un ceas bun”, „Meriți tot ce e mai bun!”, „Să fie într-un ceas bun, multă iubire, fericire și înțelegere! ❤️”, „După multe încercări ale vieții, ai reușit să fii fericită din nou, felicitări” sau „Mă bucur foarte, foarte mult pentru tine! Îți doresc toată fericirea din lume! 🙏”, sunt numai câteva dintre comentariile internauților care și-au dorit să-i transmită Cristinei Spătar cele mai călduroase urări.

Ghinionistă în dragoste?

Cristina Spătar a învățat să răzbească în viață, dovedind că este o femeie puternică și independentă, în ciuda relațiilor ratate care au lăsat urme adânci pe sufletul ei.

Artista a fost căsătorită cu Alin Ionescu, tatăl celor doi copii ai săi, Aida și Albert, bărbatul de care a divorțat în urmă cu șase ani.

Îndurerată după căsnicia sa eșuată, Cristina Spătar și-a regăsit liniștea în brațele instructorului de fitness Tibi Vărzaru, cel alături de care părea că-și va construi o nouă familie.

Din nefericire, relația dintre solistă și bărbatul cu 21 de ani mai tânăr decât ea a luat sfârșit în vara anului 2021. Acum, însă, soarele a răsărit pe strada vedetei, întrucât Cristina Spătar este pregătită, din nou, să devină mireasă și să-i jure iubire și credință eterne altui bărbat, în fața altarului.

Urmăriți Playtech.ro și pe