Nuntă surpriză în showbizul românesc. Silviu Prigoană este în al nouălea cer

Nuntă surpriză în showbizul românesc. Silviu Prigoană este în al nouălea cer
Fiul lui Silviu Prigoana s-a insurat

Silviu Prigoană se consideră unul dintre cei mai fericiți bărbați de pe planetă. Cu o carieră impresionantă în politică și o familie împlinită, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a trăit emoții incredibile în ziua de vineri, 24 iunie, când unul dintre fiii săi s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Despre cine este vorba.

Fiul lui Silviu Prigoană din prima căsătorie s-a însurat

Silviu Prigoană este unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri din România. Fostul membru al Camerei Deputaților a devenit socru mare pentru a doua oară, când fiul său, Silvius, s-a căsătorit cu iubita lui, Georgiana.

Fostul politician a fost alături de fiul său în cea mai importantă zi din viața lui Silvius, cea în care el și partenera lui de viață și-au unit destinele pentru totdeauna, într-o ceremonie urmată de o petrecere ca în povești.

Silvius Prigoană și Georgiana au fost cununați de doi prieteni apropiați, un cuplu de medici stomatologi din Constanța care le-au devenit părinți spirituali.

Acum o lună de zile, Silviu Prigoană vorbea cu entuziasm despre nunta fiului său, eveniment la care au participat 150 de oameni. Discret din fire, fostul politician a ținut să precizeze că nu s-a implicat foarte mult în organizarea nunții, lăsând acest lucru pe seama mirilor.

„Vom avea vreo 150 de invitați, nu știu. Ei știu mai exact despre ce e vorba, nu m-am băgat în povestea asta. Eu, ca de obicei, stau deoparte. Primesc invitație, mă prezint, nu primesc invitație, nu mă prezint.

„Nunta, în general, este făcută de mirese. Mireasa este pionul principal al nunții, ea hotărăște cam tot, și meniul și culoarea costumului mirelui, și așa mai departe.

Din ceastă cauză, nu mă bag, nu este treaba mea. Și muzică și tot…absolut! Mireasa hotărăște!”, declara Silviu Prigoană la Antena Stars, în mai 2022, potrivit Spynews.

„Nunta, în general, este făcută de mirese!”

Fiul lui Silviu Prigoană și iubita lui Georgiana au decis să se căsătorească după doi ani de relație. Deși nora fostului politician a locuit în Austria, Prigoană a mărturisit că cei doi tineri căsătoriți vor locui în România.

„Cea de-a două noră este româncă, locuiește în Austria de mulți ani. Au făcut naveta o perioadă și acum s-au decis să se mute în România. Soția fiului meu are un job la o companie de plasare de forță de muncă și lucrează pentru toată Europa.

Acum vor să se întoarcă acasă. În ultimii doi ani au fost restricții mari în Austria și au prins un pic de oroare de stat în Austria. În România a fost mai relaxat. Asta e motivul pentru are au decis să se repatrieze.”, a povestit Silviu Prigoană la Exclusiv VIP, de la Prima TV.