Nuntă surpriză în showbizul românesc. A fost cerută în căsătorie după ce s-a despărțit de fostul logodnic

Nuntă surpriză în showbizul românesc. A fost cerută în căsătorie după ce s-a despărțit de fostul logodnic
Roxana Hulpe, cerută în căsătorie de către iubit la festivalul UNTOLD 2022. S-a despărțit de fostul logodnic înainte de nuntă.

O nouă cerere în căsătorie în showbizul românesc. O prezentatoare de știri de la PRO TV a fost cerută în căsătorie la scurt timp după ce și-a refăcut viața alături de managerul festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA. S-a întâmplat după ce ea și fostul său logodnic s-au despărțit chiar înainte de nuntă, după o relație de cinci ani. Vedeta de televiziune a spus „Da!” în fața tuturor turiștilor joi, 4 august, la UNTOLD 2022. Roxana Hulpe, cerută în căsătorie!

Roxana Hulpe, cerută în căsătorie de Bogdan Rădulescu

Roxana Hulpe are din nou planuri de nuntă, după ce actualul său iubit, Bogdan Rădulescu, a cerut-o în căsătorie la festivalul UNTOLD 2022. Momentul a fost extrem de emoționant. După ce vedeta de la PRO TV i-a spus „Da!” lui Bogdan Rădulescu, un foc de artificii a fost lansat chiar de pe scena principală a festivalului.

Anunțul privind cererea în căsătorie a fost făcut chiar de către Roxana Hulpe, care a publicat totul pe contul său de pe platforma de socializare Instagram. Fanii au fost în al nouălea cer. Mai ales după perioada dificilă prin care prezentatoarea de știri a trecut, recent.

„Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, este mesajul transmis de Roxana Hulpe, într-o postare publicată pe contul său de Instagram.

Roxana Hulpe trăiește din nou fiorii iubirii, însă după o lovitură puternică primită în dragoste. Ea și Alex Petricean trebuiau să ajungă în fața altarului după o relație de cinci ani de zile. Inițial, pandemia le-a încurcat planurile de nuntă. Apoi, cei doi au luat decizia de a continua pe drumuri separate.

Cine este Bogdan Rădulescu, partenerul vedetei PRO TV

Desigur, înainte de a se produce despărțirea, Roxana Hulpe a recunoscut public că partenerul său de la acea vreme, Alex Petricean, o făcea fericită. Nu se știe, concret, care a fost motivul despărțirii dintre cei doi.

„Trebuia să mă căsătoresc pe 30 mai (n.r. 2020), dar nu mi s-a arătat (…) În ziua în care l-am cunoscut, am fost să filmez cele mai bune restaurante care au fost premiate. Am intrat în restaurantul respectiv și l-am văzut pe Alex și am știut. Era așa… foarte arogant și asta mi-a plăcut la el. După aceea, am vorbit cu el și mi-am dat seama că omul ăsta chiar știe ce face. Și pe mine mă atrag oamenii care fac cu dăruire ceea ce fac. E și frumos, e și deștept”, spunea Roxana Hulpe, înainte de a se despărți de fostul său logodnic.

Se pare, însă, că Roxana Hulpe a reușit să treacă peste hopurile din iubire și și-a refăcut viața alături de un alt bărbat. Bogdan Rădulescu este managerul UNTOLD, precum și al festivalului NEVERSEA.

Citește și: Schimbări la PRO TV! Noul cuplu de prezentatori. Anunțul oficial tocmai a fost făcut

Bogdan Rădulescu a crescut în Oradea, însă și-a finalizat studiile în Cluj-Napoca. Potrivit informațiilor publicate în presă, actualul manager UNTOLD 2022 a lucrat timp de cinci ani de zile la cele mai performante agenții din domeniul publicității, din Transilvania. Ulterior, și-a deschis propriul business, iar acum se ocupă de organizarea celor două festivaluri amintite.