Nuntă surpriză în showbizul din România. Cu cine s-a căsătorit fosta iubită a lui Dani Oțil

Nuntă surpriză în showbizul din România. Cu cine s-a căsătorit fosta iubită a lui Dani Oțil
Cu cine s-a căsătorit fosta iubită a lui Dani Oțil?

Nuntă neașteptată în showbiz! Fosta iubită a lui Dani Oțil s-a căsătorit recent. Soarele a ieșit în sfârșit pe strada ei, iar după câteva relații eșuate a ajuns să fie condusă la altar de bărbatul care i-a furat definitiv inima. Celebra influenceriță și-a găsit liniștea și acum se bucură de statutul de soție. Cei doi au dat o mare petrecere în cinstea evenimentului special. Printre invitați s-au numărat și nume extrem de cunoscute în lumea publică de la noi.

Fosta iubită a lui Dani Oțil s-a căsătorit: cine este bărbatul care i-a furat inima?

Ioana Uretu a avut mai multe relații și cu bărbați cunoscuți, dar una din cele mai mediatizate a fost cea cu Dani Oțil. Celebra influenceriță și-a găsit în sfârșit liniștea, iar acum a decis să facă pasul cel mare. Femeia se bucură acum de o relație ca în basme alături de Costin Craiu.

Partenerul de viață al brunetei este kinetoterapeut. Aceștia s-au căsătorit în mare secret, iar mai apoi și-au condus invitații la petrecerea de la un restaurant de lux din Nordul Capitalei. Femeia are 32 de ani și deține o afacere cu dulciuri, flori și cărți. Ea este cunoscută în special în mediul online pentru plăcerea sa pentru dulciuri.

Amintim că Ioana Uretu și Dani Oțil nu au confirmat niciodată relația chiar dacă au fost surprinși în repetate rânduri împreună. Fanii prezentatorului de la Antena 1 sunt aproape siguri că între cei doi a existat mai mult decât o relație de prietenie, mai cu seamă că puține domnișoare i-au rezistat celebrului moderator de-a lungul timpului.

Prezentatorul a renunțat deja la burlăcie

Matinalul a surprins pe toată lumea cu vestea că renunță definitiv la burlăcie. Bărbatul și-a luat inima în dinți și la începutul lui 2020 și-a cerut iubita în căsătorie. Gabriela Prisăcariu s-a mândrit mai apoi cu inelul cumpărat de partenerul ei, iar la scurt timp au trecut la fapte. Vedetele s-au căsătorit chiar în timp ce blondina era deja însărcinată.

„Vreau să mă însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere și altele. Nu am înțeles de ce îți trebuie analize. Uite câți bolnavi căsătoriți sunt printre noi!”, spunea moderatorul înainte să facă pasul cel mare.

Evenimentul a fost unul extrem de discret, iar la petrecere au participat familia și prietenii foarte apropiați. Distracția a avut loc chiar în restaurantul pe care fostul burlac celebru din showbiz îl deține. Desigur că din această zi magică nu au lipsit Răzvan Simion și iubita lui sau chef-ul Nicolai Tand.