Nuntă surpriză în familia Lidiei Buble. A spus cel mai important “DA”, sora vedetei a arătat fabulos în rochie de mireasă

de: Andrei Simion
09 08. 2024

Bucurie imensă în familia Lidiei Buble! Lorena, sora mai mică a cântăreței, s-a căsătorit cu iubitul ei, Darius Fetti. Cei doi și-au oficializat relația printr-o ceremonie civilă desfășurată ieri, pe 8 august 2024. Iată cum a arătat tânăra în rochia de mireasă!

Sora cea mică a Lidiei Buble s-a căsătorit

Lorena Buble, sora mai mică a Lidiei Buble, trăiește o experiență memorabilă, marcând o etapă importantă în viața sa. Pe 8 august 2024, Lorena a rostit marele „DA” într-o ceremonie intimă și emoționantă, alături de partenerul său, Darius Fetti. Evenimentul, care a avut loc într-un decor de poveste, a adunat familia și prietenii apropiați, toți fiind martori ai bucuriei cuplului.

Lorena i-a impresionat pe toți cei prezenți la eveniment cu o rochie de mireasă sofisticată, atrăgând toate privirile. Sora ei, Lidia Buble, a fost prezentă și a împărtășit mândria și fericirea sa pe rețelele sociale, postând câteva imagini emoționante de la ceremonie.

După ceremonia civilă a surorii sale, Lidia Buble i-a oferit Lorenei un sfat important. Artista, dorind să împărtășească din experiența ei, a îndrumat-o pe sora sa de 21 de ani, explicându-i cum să se comporte în viață pentru a avea o căsnicie fericită și armonioasă.

„Am să-ți dau un sfat de căsnicie, că azi am vrut să ți-l zic și s-a băgat tati peste mine. E din propria experiență, este foarte important. Deci… de la fata bătrână (n.r.: Lidia Buble) am următorul sfat: în viață, tu și bărbatul tău să nu fiți cuminți, ca să aveți amintiri frumoase. Să încercați, că o să vedeți! Rupeți pe căsnicie dacă o să fiți așa”, a transmis Lidia Buble pe InstaStory.

Lidia Buble, despre copii

Lidia Buble își dorește un copil, dar consideră că, în mod tradițional, ar trebui să existe mai întâi căsătoria. Ea observă că aceste valori au fost pierdute în timp, subliniind importanța normalității în acest context.

„Doamne ajută să fac și eu un copil, dar sunt puțin de modă veche. Trebuie să recunosc! Întâi, trebuie să existe căsătoria, apoi copilul. Cumva, cred că s-a pierdut normalitatea asta undeva pe drum, dar așa este normal să se întâmple”, a spus Lidia Buble.