Nunta nouă în familia Luizei Melencu. Cine s-a căsătorit acum și ce tribut i-a adus victimei lui Gheorghe Dincă

Nunta nouă în familia Luizei Melencu. Cine s-a căsătorit acum și ce tribut i-a adus victimei lui Gheorghe Dincă
Nunta mare in familia Luizei Melencu

Au trecut doi ani de la dispariția adolescentelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu din Caracal. Tinerele nu au fost găsite nici până în ziua de astăzi de către autorități. Cine s-a căsătorit acum în familia Luizei Melencu și ce tribut i-a adus victimei lui Gheorghe Dincă.

Nunta în familia Luizei Melencu, la doi ani de la dispariția adolescentei din Caracal

În luna aprilie a anului 2019, Luiza Melencu a dispărut după ce a făcut autostopul și a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal ar fi răpit-o, abuzat-o și ucis-o și pe tânăra Alexandra Măceșanu două luni mai târziu, iar astăzi, la doi ani de la dispariția celor două adolescente, părinții lor încă-și plâng durerea.

Cu toate acestea, în familia Luizei Melencu a apărut o rază de speranță. După atât de multă durere, iată că a venit și o veste bună. Un strop de dragoste a intrat în inimile fetei dispărute, după ce sora Luizei s-a căsătorit în secret.

Roxana Melencu este mamă a doi copii și a făcut nunta cu Florin, partenerul ei de viață. Tânăra nu a organizat un eveniment fastuos, ci a preferat să petreacă alături de familie și cei mai importanți oameni din viața lor. Sora Luizei Melencu i-a adus un omagiu adolescentei dispărute acum doi, în curtea casei sale, acolo unde i-a făcut un fel de altar în grădină.

Tatăl Luizei Melencu a murit înainte de a-și găsi fiica dispărută

Aceasta nu este prima nuntă care are loc în familia Luizei Melencu. Monica, mama fetelor, se despărțise de tatăl Luizei și trăia de mai mult timp cu un alt bărbat, cu care s-a măritat recent cu mare discreție, spre dezamăgirea surorii sale și a familiei lor.

Tatăl Luizei Melencu a murit acum un an de zile de inimă rea, ar spune localnicii din Caracal. Bărbatul a fost cumplit de măcinat de faptul că nu și-a găsit fiica.

„Nici nu ştiţi cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu ştie unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat. Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara ţării.

Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă, la proces. S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui”, au declarat apropiații familiei Luizei Melencu, în exclusivitate pentru impact.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI