Nuntă mare în showbiz. Pepe și Yasmine Ody se căsătoresc astăzi, într-un cadru de vis. Simbolul special pe care îl vor găsi invitații pe mese

de: Ana Trotea
07 06. 2024

E nuntă mare în showbiz. Cântărețul Pepe se căsătorește astăzi, 7 iunie, cu Yasmine Ody, femeia care i-a dăruit al treilea copil. Este dublă sărbătoare, căci tot astăzi, este și ziua de naștere a băiețelului lor, Pepe Junior, care împlinește 2 ani.

Pepe, nuntă cu peste 200 de invitați

Pentru marea petrecere, la care vor participa peste 200 de invitați, Pepe și Yasmine au ales o locație de vis, aranjată superb. De asemenea, pentru mesele invitaților, mirii au ales un simbol al purității și iubirii.

„Eu sunt genul de om care se pregătește minuțios, dar de data asta am vorbit cu un prieten foarte bun, Alex, care are o firmă de organizări evenimente și a înțeles exact ce vreau. Eu și Yasmine am avut munca de a tria și de a sorta, de a alege oamenii care vin să se bucure pe bune și atât, ceea ce ne-a fost destul de greu. Nu sunt mai mult de 230 – 220, ceva de genul, deci undeva pe acolo”, a mai spus cântărețul.

Pentru decor au ales multe elemente albe, printre acestea trandifiri alni, lumânări albe și candelabre. Pepe și Yasmine nu au ales întâmplător trandafirii albi, deoarece ei simbolizează dragostea, loialitatea și puritatea, potrivit cancan.ro.

Cine sunt nașii cuplului

De îndată ce au stabilit data evenimentului, majoritatea apropiaților s-au întrebat cine vor fi nașii cuplului. Cum cântărețul a subliniat mereu importanța familiei, alegerea lor este cu siguranță justificată.

Nașii vor fi chiar fratele cântărețului și soția acestuia, respectiv cumnata lui. Pepe a explicat de ce a dorit să fie condus la altar de cineva din familie. La nunta anterioară, prezentatorul i-a avut ca nași pe Andra și Cătălin Măruță.

„Fratele meu și cumnata mea, oamenii care m-au crescut și de la care am învățat cum este să iubești cu adevărat”, a declarat Pepe.

Cine va cânta la nunta lui Pepe


Pepe a mărturisit de asemenea că și-a dorit să fie relaxat pentru acest evenimentt important, de aceea a ales o firmă care să se ocupe de întreaga organizare.

„Este totul super bine organizat, avem încredere că o să iasă un super eveniment și toată lumea vine să se distreze. Totul este în detaliu pus la punct. Dacă au curaj, oamenii să înțeleagă un altfel de concept, așa cum l-am prezentat eu celor care organizează nunta, și care au înțeles perfect și au venit și cu 3-4 idei în plus, care au fost extrem de potrivite.

De fapt, este primul eveniment de care nu mă ocup eu personal și am angajat pe cineva care să facă lucrurile astea pentru mine în cel mai profund detaliu. O să fie cât se poate de relaxat, să vin ca un invitat la nuntă. Dacă zic programul artistic, e festival. Zic câțiva, nu pe toți: Mandinga, Theo Rose, Johnny Romano, Clejanii, Silviu Andrei, nea Marin cu dansuri”, a mai declarat Pepe pentru Antena Stars.

Cu ce meniu se vor delecta invitații


Pepe a dezvăluit că și-a dorit o nuntă atipică. Nu a vrut ca lumea să stea la mese și să mănânce, ci să se distreze. Astfel, a ales un meniu variat.

„Eu îmi doresc o nuntă atipică. Nouă nu ne convine când e pauză de masă. Să se oprească dansul și distracția, să mâncăm, nu vrem. Să mănânce lumea când vrea și să ne distrăm cât vrem și cât putem.

Așa de început, un aperitiv poate fi servit la masă, dar în principiu fiecare poate spune ospătarului și o gamă variată de produse din toate culturile: de la bucătărie libaneză, arăbească, până la paste, sushi, pizza, shaorma, vită argentiniană, caracatiță, de toate”, au mai dezvăluit cei doi pentru Antena Stars.