Nuntă mare în showbiz. Cine este vedeta care a spus marele Da

Nuntă mare în showbiz. Cine este vedeta care a spus marele Da
O vedetă cunoscută urmează să se căsătorească

O vedetă cunoscută din showbiz-ul românesc a spus DA! Aceasta urmează să ajungă la altar. Ce nuntă uriașă se anunță în lumea publică din România? Despre cine este vorba?

Nuntă în showbiz: o vedetă a spus marele DA

Mulți așteptau această veste! Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie și urmeză să ajungă la altar alături de bărbatul care i-a furat inima. Tânăra cântăreață este deja însărcinată și urmează ca în foarte scurt timp să-și strângă în brațe primul copil.

Artista a împărtășit anunțul cu fanii din mediul online cu ajutorul unei fotografii cu inelul de logodnă. Ea și Florin Popa pornesc într-o etapă nouă a vieții, iar deși în privirile unora nu au luat pașii în ordine făcând mai întâi un copil, ei radiază de fericire.

Cei doi viitori soți sunt împreună de aproximativ trei ani și în luna decembrie a anului curent urmează să devină părinți pentru prima dată. Mulți se întrebau când Florin își va lua inima în dinți și va pune marea întrebare.

Iată că nu a trecut atât de mult timp și a cerut-o pe solistă de soție. Cum era de așteptat, vedeta a fost încântată de moment și răspunsul nu putea să fie altul decât un mare ‘DA’. Viitoarea mămică a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu inelul în dreptul căreia a scris:

‘Pentru totdeauna’. Tânăra viitoare mămică a vorbit în repetate rânduri despre nuntă, iar de fiecare dată a subliniat că s-a văzut mai mult mămică decât mireasă. Cu toate astea, ea susține că nu-și dorește ceva ieșit din comun, dar vrea o nuntă normală, fără restricții. Până atunci, cântăreața are tot timpul din lume să se ocupe de fiecare detaliu.

„Nu vreau să grăbesc lucrurile”

„Momentan am fost prea ocupată și entuziasmată să mă gândesc la baby Anastasia. M-am visat mai mult mama decât mireasă. Ne dorim o nuntă «normală», de care să ne putem bucura fără restricții.

Cel mai probabil se va întâmpla anul viitor, nu vreau să grăbesc lucrurile. Fiind impulsivă și spontană, cred că mă voi duce să probez rochii. Când va fi cazul și pe care mi se pune pata, aceea va rămâne”, a declarat Nicole Cherry, arată cancan.ro. 

„Am niște cearcăne de toată frumuseștea pentru că nu prea mai dorm noaptea. Adorm foarte greu și dacă mă trezesc peste noapte, iar adorm foarte greu și… s-a dus somnul ăla frumos și lin pe care îl aveam înainte și cred că pentru mult timp de acum încolo”, a mărturisit Nicole Cherry pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI