Nuntă la FCSB! Ce fotbalist din echipa lui Gigi Becali a spus ”Da!” în aceeași zi cu Simona Halep

Nuntă la FCSB! Ce fotbalist din echipa lui Gigi Becali a spus ”Da!” în aceeași zi cu Simona Halep
Surpriză imensă! Ce fotbalist de la FCSB s-a căsătorit

Nuntă mare în lumea fotbalului! În timp ce multă lume s-a bucurat pentru că Simona Halep s-a căsătorit cu alesul ei, Toni Iuruc, un jucător de la FCSB a ales să aibă parte de unul dintre cele mai emoționante evenimente din viața lui chiar în aceeași zi.

Veste incredibilă pentru fanii FCSB. Ce fotbalist cunoscut s-a căsătorit

Ziua de miercuri, 15 septembrie, a adus foarte multă fericire în lumea sportului. Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele în fața ofițerului stării civile, iar sportiva a purtat o bluză nude, o fustă lungă, galbenă și a avut părul prins, demonstrând că preferă eleganța, simplitatea și rafinamentul.

În același timp cu acest eveniment extrem de emoționant, fanii FCSB erau extrem de bucuroși și urmăreau cu sufletul la gură o altă nuntă. Mai exact, noul căpitan de la FCSB, Andrei Miron, a decis să se căsătorească cu tânăra pe care a cunoscut-o în urmă cu aproximativ un an, Adriana.

În urmă cu doar câteva luni, Andrei Miron o cerea în căsătorie pe Adriana în Positano, Italia, pe un yacht de lux închiriat pentru această ocazie, fotbalistul de la FCSB demonstrând că este extrem de atent la detalii atunci când vine vorba despre micile plăceri ale partenerei sale.

Unde a fost organizat evenimentul, de fapt

Iată că aceștia nu au mai stat mult pe gânduri și au decis să devină oficial soț și soție! Cei doi au organizat evenimentul într-o locație superbă, de lux, de lângă București, iar printre invitați s-au numărat și Florin Tănase și Florinel Coman, aceștia fiind însoțiți de iubitele lor.

Mireasa a dat dovadă de eleganță și a preferat să poarte o salopetă albă, simplă, cu umerii goi. Superba brunetă a strălucit și a ales un accesoriu pentru păr din perle, dar și bijuterii extrem de fine. Între timp, fotbalistul a apărut într-un costum perfect pentru această ocazie specială.

Andrei Miron trăiește clipe minunate. Fotbalistul și-a unit destinul cu aleasa lui

Andrei Miron a fost transferat la FCSB în februarie 2020, după ce a evoluat pentru FC Botoșani în perioada iulie 2015 – februarie 2020. Contractul său cu Gigi Becali este până pe 30 iunie 2024. Acesta este cotat cu 800.000 de euro de către site-urile de specialitate.

De asemenea, acesta a purtat banderola de căpitan în partida istorică cu Dinamo, după ce Florin Tănase s-a accidentat. Gigi Becali a primit o veste incredibil de proastă în momentul în care unul dintre fotbaliștii lui preferați în meciul cu CFR Cluj, astfel că acesta o să lipsească de pe teren timp de 2 luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI