Nuntă în showbizul românesc! Au ales deja luna fericitului eveniment

Bat clopotele de nuntă în showbizul românesc! Cuplul și-a planificat deja marele eveniment. Au avut parte de multe piedici de-a lungul timpului. Pandemia de coronavirus și, mai târziu, trecerea din viață a unuia dintre părinți nu le-au permis celor doi îndrăgostiți să pășească în fața altarului. Iată cine sunt tinerii care au ales deja luna fericitului eveniment!

Nuntă în showbizul românesc!

Ana Baniciu este în culmea fericirii! Și are toate motivele. Artista a dezvăluit că ea și partenerul său, Edy Kovacs, au vorbit, recent, despre planurile de nuntă. Cei doi au hotărât să își jure dragoste pe viață în fața sfinților anul viitor. Când se mărită Ana Baniciu, concret?

Planurile sunt foarte serioase, mai ales că, în luna septembrie 2021, cei doi s-au și logodit. Ana Baniciu și tânărul afacerist s-au cunoscut printr-o prietenă comună și de atunci sunt de nedespărțit.

„Noi ne-am cunoscut printr-o prietenă comună, care era și vecina mea, stătatea perete în perete cu mine. Ea ne-a scos într-o seară în oraș, a fost totul gândit, era de mult cu ochii pe mine.

Eu nici nu îl cunoșteam și stăteam în banca mea liniștită. Până la urmă am mai ieșit cu el, am făcut o plecare la munte într-o gașcă și s-a comportat atât de frumos, chiar mi-a atras atenția”, a povestit, în urmă cu mai mult timp, Ana Baniciu.

Când se vor căsători Ana Baniciu și Edy Kovacs

Revenind, însă, artista a precizat de-a lungul timpului că nu își dorește să facă nuntă la vreunul dintre restaurantele iubitului ei. Marele eveniment, la care vor participa sute de invitați, va avea loc în București. Cel mai probabil, se va întâmpla în luna septembrie a anului 2023.

Odată cu anunțul nunții în showbizul românesc, Ana Baniciu are pus la punct o parte dintre detalii. Rochia de mireasă vrea să fie într-un stil nonconformist. Totuși, tânăra vrea să țină cont și de părerile părinților, care ar fi „mai pe vechi”.

La un moment dat, artista a subliniat că vrea ceva simplu, fără paiete sau pompoane. Și-ar fi dorit, de asemenea, să poarte teniși în loc de pantofi cu toc. Rămâne de văzut, însă, cum va arăta, până la urmă, ținuta viitoarei mirese.

„Jucăm la nuntă cel mai probabil la anu’! Chiar am vorbit zilele astea și am zis că cel mai probabil va fi în septembrie, anul viitor. Ne pregătim de o nuntă cu sute de invitați. Nu sunt eu cu nunțile, cu evenimentele astea la care sunt conștientă că noi nu prea o să ne distrăm.

Dacă stau să salut fiecare om în parte, s-a dus seara. Îmi doresc să ne distrăm și să cânte multă lume”, a dezvăluit Ana Baniciu la Duet cu Alexandra Ungureanu.