Nuntă în showbiz după Survivor România. Vestea incredibilă dată înainte de finala din Dominicană

de: Anca Lupescu
01 07. 2021

Se anunță nuntă mare în showbiz, după competiția Survivor România. Vestea a fost dată cu puțin înainte de marea finală din Republica Dominicană.

Nuntă în showbiz după Survivor România

Una dintre concurentele de la Survivor va avea parte de o nuntă ca în povești și de o cerere de căsătorie superbă, când ajunge acasă din Republica Dominicană.

Iubitul Elenei Marin plănuiește să o ceară în căsătorie pe iubita lui, când Faimoasa va sosi acasă, după finala de la Survivor România.

Deși multă lume credea că cei doi sunt logodiți și că cererea în căsătorie s-a întâmplat deja, Andrei a lămurit, de fapt, cum stau lucrurile între el și Elena Marin.

„Nu am cerut-o de nevastă. Noi ne-am logodit pentru că așa am simțit. Nu este ceva ce a fost propus de mine sau de ea.

Logodna a fost un lucru pe care l-am simțit împreună și a venit de la sine. Cererea în căsătorie și căsătoria pentru noi sunt două lucruri separate.  Și cred că e foarte bine că e așa pentru că automat vor fi alte bucurii.

Va fi un inel potrivit, cu un diamant nu foarte mare, pentru că Elenei nu-i place să epateze. O caracterizează modestia”, a declarat logodnicul Elenei Marin.

Ce spune Andrei despre concurenții care au acuzat-o pe Elena că se victimizează

Elena Marin a rămas singura fată de la Faimoși și este adesea criticată de Zanni, dar și de alți concurenți, care o acuză că se victimizează pentru a obține voturile celor de acasă și a rămână mai mult timp în competiție.

„Zanni și Sebi au fost cei mai mari contestatari ai Elenei, acuzând-o că se victimizează. Totuși, victimizarea a fost arma lui Sebi în consilii. Culmea, echipa l-a ajutat chiar și împotriva dorinței lui, iar Zanni a preferat să o nominalizeze pe Elena, vorbind de o strategie, nu de un vot clar ”dedicat”, așa cum, de altfel, spunea cu ceva timp înainte că o va face”, a continuat Andrei.

La Survivor România încep în această seară jocurile individuale, unde participă doi Faimoși și patru Răboinici.

Potrivit clasamentului general, Maria Chițu de la Războinici ocupă primul loc, cu 162 de meciuri jucate și 104 câștigate, ea are un procent de eficacitate de 64,2%.

Pe locul doi se află Zannidache, cu 229 de meciuri jucate, dintre care 129 câștigate și o eficacitate de 56,3%.

Locul al treilea este ocupat de Marius Crăciun, de la Războinicii, cu 189 de meciuri jucate și 106 victorii.

Elena Marin este pe locul 4 și din 197 de jocuri jucate a câștigat 102, având o eficacitate de 51,8%.