Nuntă cu scandal în showbiz. Bodyguarzii au aplanat conflictul iscat chiar în fața bisericii

de: Andrei Simion
18 01. 2021

Fiul fostului jucător de fotbal Anghel ”Puiu” Iordănescu s-a însurat duminică, 17 ianuarie, cu aleasa inimii lui, după ce a cerut-o de soție în noaptea dintre ani. Fericitul eveniment a fost marcat de un mic incident. Bodyguarzii angajați să mențină liniștea din fața bisericii au avut o altercație cu presa venită să surprindă imagini cu tinerii însurăței.

Scandal la nunta lui Andrei Iordănescu. Bodyguarzii, conflict cu presa în fața bisericii

Fiul fostului selecționer al României a decis să facă pasul cel mare alături de iubita lui. Lapte și miere a fost însă doar până la biserică. Angajații care trebuiau să se ocupe ca totul să decurgă în condiții civilizate i-au agresat pe jurnaliștii veniți la fața locului pentru a surprinde imagini cu mirii înainte de a-și spune jurămintele în fața lui Dumnezeu. Spynews a surprins totuși câteva imagini.

Andrei și Oana Lavinia se iubesc de ani buni, iar fanii nu de puține ori i-au întrebat în mediul online când au de când să-și oficializeze relația. Momentul mult așteptat a venit în noaptea de Revelion, când tânărul și-a cerut partenera de soție în față familiilor lor. „Oana Lavinia, vrei să fii soția mea pentru toată viața? Oana Lavinia Iordănescu?”, i-a spus acesta, fiind așezat în genunchi.

Au avut invitați de top

De la cununie nu aveau cum să lipsească cei mai importanți oameni din familia Iordănescu, anume sora lui Andrei, Maria, dar și fratele său, cunoscutul antrenor Edi Iordănescu, însoțit la cununie de soția și copilul lor. Și Tata ”Puiu” s-a prezentat la patru ace în fața bisericii, debordând de mândrie că fiul său cel mai mic se așază la casa sa. Pe scările lăcașului de cult a fost surprins de fotoreporteri și fiul fostului om politic, Gabriel Oprea Jr., alături de soția lui.

Planuri împreună cu viitoarea parteneră

„Acum sunt la a doua facultate. Mai am un examen și termin. După vreau să mă duc în vacanță, să mă relaxez, vreau undeva în afara țării. Mă gândeam ori Grecia, ori Turcia. O să plec cu cineva. În Grecia, cu siguranță, o să merg cu o gașcă de prieteni. În cealaltă destinație, nu știu, o să vedem”, spunea tânărul în iunie 2019, într-un interviu pentru Antena Stars, ezitând să vorbească despre cea care i-a furat inima.

  • Anghel Iordănescu are patru copiii: Eduard Iordănescu, Maria Iordanescu, Andrei Iordanescu, Alexandru Iordanescu.