Nunta anului în România! Laurențiu Reghecampf a anunțat când se va căsători cu Corina Caciuc

de: Ionuț Vieru
06 07. 2024

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt foarte fericiți împreună și trăiesc o adevărată poveste de dragoste, mai ales acum, după ce au devenit părinți din nou. Cei doi au în plan să se căsătorească, dar când?

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc se căsătoresc

Reghecampf și Corina sunt împreună de mai bine de doi ani și se iubesc cu adevărat. Antrenorul a mărturisit că are în plan să se căsătorească cu jumătatea lui și că își dorește din suflet să facă acest pas important.

Singurul lucrul care îl împiedică este divorțul de Anamaria Prodan. Reghecampf a precizat că așteaptă să finalizeze tot procesul cu fosta lui soție, după care va face pasul cel mare cu actuala lui parteneră.

„Nu ne gândim la un următor pas. Urmează căsătorie, dar trebuie să termin cu divorțul. Nu este neapărat un target. Targetul l-am depășit. Eu cred că orice femeie care nu a îmbrăcat rochia de mireasă își dorește acest lucru, chiar dacă spune că nu vrea.

Orice femeie în sufletul ei își dorește acest lucru. Ne simțim bine. Chiar i-am spus Corinei că îi voi face o surpriză la un moment dat, dar când va veni momentul.

Nu vreau să ofer mai multe detalii despre acest subiect.”, a declarat antrenorul în cadrul podcast-ului Ameritat cu Ameri Nasrin.

De asemenea, Laurențiu Reghecampf a mărturisit că, inițial, plănuise să se căsătorească pe 19 aprilie, atunci când trebuia să încheie divorțul de Anamaria Prodan. Cum procesul a fost amânat, nunta nu a mai avut loc.

Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri sincere despre relația cu Corina Caciuc

Antrenorul a făcut dezvăluiri despre viața lui personală alături de Corina Caciuc, a dezvăluit care este secretul unei relații lungi și fericite, dar și cu ce a venit în plus relația cu ea față de cea cu Anamaria Prodan.

„Este total diferit cu ceea ce am fost eu obișnuit. În primul rând, cred că cel mai important lucru și care mi-a plăcut foarte tare la ea (n.r. – la Corina Caciuc) este că a avut răbdare să mă asculte, să mă exprim. Și mi-a cerut și ea același lucru.

Dai, primești, nu dai, nu primești, este un lucru normal în relația dintre un bărbat și o femeie. Dar la un moment dat te plictisești ca bărbat, devine o rutină dacă nu ai dialog.

În general, într-o relație bună trebuie să îl implici foarte mult pe celălalt și cealaltă persoană să te implice foarte mult pe tine”, a povestit Laurențiu Reghecampf, invitat la podcastul Ameritat cu Nasrin.