Numele real al Margheritei de la Clejani s-a aflat. Viorica, mama ei, a dat-o de gol

Numele real al Margheritei de la Clejani s-a aflat. Viorica, mama ei, a dat-o de gol
Numele real al Margheritei de la Clejani s-a aflat. Viorica, mama ei, a dat-o de gol

Margherita de la Clejani are alt nume în buletin! Chiar mama ei, Viorica, a dat-o de gol pe blondină. Ce nume i-au pus la naștere Ioniță și Viorica de la Clejani fiicei lor. Te-ai fi așteptat să o cheme așa?

Care este numele real al Margheritei de la Clejani. Nimeni n-ar fi ghicit

Pe fata artiștilor de muzică lăutărească, toată lumea o cunoaște ca Margherita de la Clejani, însă, numele real al fiicei Clejanilor este altul! Recent, chiar Viorica a dezvăluit care este de fapt numere real al blondinei, printr-o postare pe contul său de Instagram.

Marga a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc încă de când era o copilă. La TV, în emisiuni sau la concerte, părinții tinerei o strigă Margherita. În realitate, are alt nume în cartea de identitate.

Tânăra vedetă a primit la botez numele de Miryam Margareta Manole, dar puțină lume știe acest lucru, blondina fiind cunoscută drept Margherita de la Clejani. Apelativul Marga este ca o prescurtare de la prenumele Margareta, pe care i l-au pus cei doi părinți, Viorica și Ioniță de la Clejani.

Margherita cântă în locul mamei sale la concerte, după ce s-a infectat cu Covid

Viorica de la Clejani are coronavirus, fiind internată la Institutul Matei Balş din Capitală. Din cauză că artista trebuie să se pună pe picioare sub supravegherea medicilor, Margherita merge în locul ei la concerte. Fiica acesteia cântă alături de taraful de la Clejani la evenimentele la care trebuia să cânte Viorica.

Cea mai recentă apariție a Margăi alături de tatăl ei, Ioniță, a fost la Buzău. Margherita de la Clejani a urcat pe scenă în locul mamei sale și a fredonat zeci de minute piesele deja consacrate ale tarafului de la Clejani. Pe tot parcursul concertului, Ioniță de la Clejani a sorbit-o din priviri pe fiica lui, semn că este tare mândru de aceasta.

Taraful de la Clejani se bucură de mare succes în România

Viorica și Ioniță de la Clejani se numără printre cei mai apreciați cântăreți de muzică lăutărească din România. Faima lor a ajuns până la Hollywood, unde actorul Johnny Deep a rămas plăcut impresionat de talentul lăutarilor români.

Dezvăluirile făcute de Viorica de pe patul de spital

Taraful de la Clejani se bucură de foarte mare succes la evenimentele private, multe fiind programate în această perioadă a nunților. Din păcate, Viorica s-a îmbolnăvit de Covid, din acest motiv fiica cea mare a familiei a preluat atribuţiile mamei. Blondina îşi va însoţi tatăl la petreceri şi va cânta alături de el.

”Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija ope care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși! Ca orice om civilizat și conștient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist. Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util!”, a dezvăluit Viorica de la Clejani pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI