Numele real al Andrei Gogan. Cătălin Măruță a fost uimit să audă că are 3 prenume, niciunul nu e Andra

Numele real al Andrei Gogan. Cătălin Măruță a fost uimit să audă că are 3 prenume, niciunul nu e Andra
Andra Gogan, dezvăluire surpriză. Care este numele ei real

Andra Gogan este un fenomen de mulți ani pe rețelele de socializare. Aceasta continuă să își păstreze publicul captivat prin diferite proiecte, dar puțini știu care este numele ei adevărat, de fapt. Cătălin Măruță a rămas surprins în momentul în care aceasta i-a spus adevărul.

Care este numele adevărat al Andrei Gogan. Nu mulți știu acest lucru despre ea

Andra Gogan și-a început drumul ca vlogger în 2016, prin mini-seria ‘Cum să devii popular la liceu’. Încă de atunci, ea a reușit să își câștige foarte mulți fani. Aceasta și-a continuat munca pe Tik Tok, devenind unul dintre cei mai puternici influenceri tineri din România.

De asemenea, aceasta le-a făcut copilăria mai frumoasă copiilor prin faptul că și-a închiriat vocea pentru personaje care apar în diferite producții Disney, printre care Doctorița Plușica, Izzy din „Jake şi piraţii din Caraibe” sau Prinţesa Sofia. Andra Gogan și-a lansat și propriul serial, ‘Sirenele’.

Totuși, în timp ce aceasta este extrem de cunoscută de către noua generație, nu mulți știu care este numele său real. Aceasta a participat la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV, unde și-a dezvăluit secretul, luându-l prin surprindere pe cunoscutul prezentator.

„O să spun un secret, numele meu adevărat este Alexandra Gabriela Valentina Gogan.”, a spus Andra Gogan.

Pe ce dă Andra Gogan cei mai mulți bani. Așa reușește să își mențină fanii interesați

Andra Gogan este îndrăgostită de călătorii, dar nu își pierde timpul relaxându-se în cele mai frumoase locații. Aceasta se documentează foarte bine și face filmulețe pentru canalele sale de Youtube sau Tik Tok ori de câte ori are ocazia de a pleca din țară.
De asemenea, aceasta se asigură că are parte de aparatură video de ultimă generație pentru ca proiectele sale să fie de calitate pentru a rămâne mereu în atenția fanilor săi. Andra Gogan nu uită de piesele vestimentare, încercând să țină pasul cu ultimele tendințe din modă.

„În ultimii ani, am ajuns de trei sau de patru ori în Statele Unite, iar asta nu e puţin lucru. Îmi şi plac călătoriile, dar în decursul acestora am deseori şi ocazia de a mă documenta, de a vedea cum funcţionează şi alţii reţelele sociale.

Plus că fac şi treabă, adică filmuleţe video de documentare pentru canalele mele de tik tok sau de youtube. Dar, mai ales în Statele Unite, am avut ocazia să-l întâlnesc pe idolul, Selena Gomez. Ca oricare alt om, am şi eu un idol, iar acesta e Selena, care e mai mare decât mine cu vreo cinci ani.

Dacă vă spun că am reuşit în cinci secunde să fac o fotografie cu ea şi că am fost mai apoi încântată ziua întreagă, ce mai spuneţi? Asta-s eu! Apoi, mulţi bani cheltuiesc pe aparatura video necesară documentării.

E scumpă, să ştiţi, dar nu poţi altfel dacă vrei să te menţii la cotele cele mai înalte. Abia mai apoi vin hainele şi încălţămintea, fiind totuși o fată care încearcă să ţină pasul cu moda!”, ne-a spus, în exclusivitate, Andra Gogan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI