Nu va mai fi o nouă ediție Exatlon? Șefii de la Kanal D, declarații controversate: ”Ultimii concurenți s-au îngrășat!”

Autor: Alexandra Chivu - 11:29, 26 aug. 2019
Nu va mai fi o nouă ediție Exatlon? Șefii de la Kanal D, declarații controversate

Primul sezon al concursului sportiv Exatlon a surprins, iar al doilea a priit concurenților. Cum adică? Șefii de la Kanal D au venit cu declarații controversate cu privire la întrebarea ”va mai fi o nouă ediție Exatlon?”, menționând că ultimii concurenți s-au îngrășat și se credeau în vacanță. Ce spun oamenii din staff-ul postului TV?

Nu va mai fi o nouă ediție Exatlon?

Concursul sportiv unde războinii și faimoșii se luptau pentru supremație în Republica Dominicană și unde învinșii dormeau cu animalele, mâncând alături de ele, ar putea rămâne doar momente pe Youtube. În urma audiențelor slabe din ultimii ani, doar sezonul 1 Exatlon spărgând topurile ca rating, șefii Kanal D ar înclina spre sistarea show-ului. Conform unor surse din staff-ul postului TV, deocamdată se vorbește despre acest lucru în secret.

Nu va mai fi o nouă ediție Exatlon? Șefii de la Kanal D, declarații controversate: ”Ultimii concurenți s-au îngrășat!”
”Concurenții s-au îngrășat și se credeau în vacanță”

„Deocamdată se vorbește despre acest lucru în secret, la nivel înalt, dar nu este încă dat un comunicat de presă pentru această decizie importantă”, a dezvăluit o sursă din cadrul postului TV pentru cancan.ro.

Potrivit aceleiași surse, conducerea s-ar fi enervat când a observat că, în pofida eforturilor, ultimul sezon din Exatlon, în care s-a investit mai mult decât în primul sezon, a fost doborât ca rating, pe urban și național, la un moment dat, de un film difuzat pe Pro TV, dar și de show-ul ”Chefi la cuțite”.

Șefii de la Kanal D, declarații controversate

„Problemele cu ratingul de la Exatlon au început încă de la al doilea sezon, când cei care au ajuns acolo au venit să își facă publicitate, și nu să se lupte cu adevărat, cum au fost primii, cei din sezonul 1. Doar cei din 2017 au fost foarte încrâncenați. În plus, în următoarele serii, mâncarea a cam fost la discreție pentru concurenți, astfel încât mulți dintre ei, în loc să lupte mai bine, dimpotrivă, au început să nu se mai implice în joc, aveau fițe… În schimb, s-au îngrășat și se credeau în vacanță”, a mai spus sursa din interiorul postului TV.

Nu va mai fi o nouă ediție Exatlon? Șefii de la Kanal D, declarații controversate: ”Ultimii concurenți s-au îngrășat!”
Ionuț, poreclit ”Jaguarul”

„S-au dat prea multe bonificații și prea multă mâncare concurenților. Cei aleși să joace nu au mai fost motivați, deci nu au făcut deloc rating. Iar ultimul sezon ar fi fost chiar dezastru pentru că anumiți concurenți, deși nu erau plăcuți de public și nu făceau rating, se credeau mari vedete și aveau o grămadă de figuri. Nici aducerea din timp în timp a lui Giani Kiriță, cel care într-adevăr în primul sezon a spart ratingul, nu a avut succesul scontat”, a mai adăugat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI