”Nu se va mai parca pe trotuar!” Anunțul zilei care șochează toți bucureștenii

Nu se va mai parca pe trotuar.

Ciprian Ciucu spune că trotuarul este pentru pietoni și că nu se va mai parca pe trotuar. Dacă va fi  ales primar el va desființa parcările de trotuar.

”Nu se va mai parca pe trotuar”

Dacă va fi ales primar, candidatul dreptei la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu va desființa parcările pe trotuar date de administrația locală. Acesta spune că nu va permite parcarea pe trotuar și pentru rezolvarea problemei va amenaja 22,000 de locuri de parcare.

”Am 3 soluții. Avem mari probleme în Militari, Drumul Taberei și Crângași. Vrem să insistăm să construim parcări de tip park&ride. Unde sunt centre comerciale să începem să construim pe verticală, pe orizontală nu mai e loc. Unde avem aceste mari aglomerări, cea mai bună soluție e să facem în subteran. Între blocuri, tot pe verticală, acele smart parking. Am pus în program 22.000 de locuri de parcare. Parcările de pe trotuar sunt date de Gabriel Mutu. Trotuarul este pentru pietoni. Nu se va mai parca pe trotuar”, a explicat Ciprian Ciucu, potrivit Hotnews.ro.

Parcările din apropierea metroului

Întrebat de către jurnaliști despre parcările din apropierea metroului, candidatul dreptei la Primăria Sectorului 6 a spus:

”Parcări în apropierea metroului și metroul trebuie să continue proiectul de dezvoltare a metroului. Nu mi se pare normal ca metroul să fie până pe strada Râul Doamnei, unde se oprește acum, el ar fi trebuit să fie tras până în Domnești. Dacă oamenii vin acolo, faci acolo un mare park&ride și vin din toată zona, vin din Clinceni, Domnești, Bragadiru… vin și își parchează mașina acolo, se suie în metrou și se duc imediat până în centru.

Nu mai vin să aglomereze zonele de cartiere și de blocuri din zona Valea Ialomiței, Râul Doamnei sau alte zone în Drumul Taberei, cu mașina individuală, nu trebuie să ducă în afara Bucureștiului și va trebui să gândim un proiect în următorii ani, împreună cu Guvernul, ca să scoatem metroul până acolo, pentru că nu e normal să aduci traficul tot în Drumul Taberei ca oamenii de acolo să ia metroul. Plus că proiectul de acum pe Prelungirea Ghencea al Primăriei Capitalei este o glumă proastă, sinistră, așa cum este făcut de Gabriela Firea.

Știți că Prelungirea Ghencea are și ea o lungime. Gabriela Firea a venit cu acel proiect de pe Prelungirea Ghencea. E bine ca oamenii să știe, prevede inclusiv o linie de tramvai care să ducă către Domnești, către pasajul Domnești, unde să fie un park&ride.”

https://www.youtube.com/watch?v=NFTX6TqFRc8&feature=youtu.be

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI