Nu mai există cale de întoarcere! Andreea Bălan și George Burcea divorțează! Care este motivul deciziei radicale

Nu mai există cale de întoarcere! Andreea Bălan și George Burcea divorțează! Care este motivul deciziei radicale
Andreea Bălan și George Burcea divorțează! Motivul deciziei finale

Andreea Bălan și George Burcea au decis oficial să divorțeze! Deși se zvonea că solista avea de gând să aștepte ca el să-și rezolve problemele cu justiția și după să facă pasul, cei doi s-au decis să-și încheie cât mai repede socotelile. Care este motivul pentru care vor depune actele de divorț mai repede decât se aștepta?

Andreea Bălan și George Burcea divorțează!

Familia Burcea-Bălan se destramă deifinitiv! Deși surse din apropierea Andreei susțineau că aceasta avea de gând să aștepte ca actorul să-și rezolve problemele cu justiția și apoi să divorțeze, nu mai este așa. O discuție extrem de rece și seacă între cei doi a hotărât că nu mai există cale de întoarcere, arată impact.ro. Surse din apropierea cuplului susțin că Andreea s-a săturat să aștepte o schimbare care nu va veni din partea lui George. Relația acestora este din ce în ce mai distantă, iar concluzia este una singura – divorțul.

Cu toate că evenimentele din ultima vreme ar fi putut să-i facă să se urască, cei doi au decis să încheie socotelile decent, la notar, nu în instanță. Fanii credeau că mai este cale de întoarcere, dar episodul în care actorul a fost prins drogat la volan a pus capac tuturor speranțelor de împăcare ale cuplului. Amintim că bărbatului i s-a întocmit dosar penal după ce pe data de 21 februarie, la orele 10:00, polițiștii au constatat, în urma unui drogtest, că acesta consumase cocaină.

Andreea Bălan și George Burcea divorțează! Motivul deciziei radicale
Andreea Bălan și George Burcea divorțează! Motivul deciziei radicale

Motivul deciziei radicale. „Vor depune actele”

„Andreea s-a săturat să aștepte să vadă o schimbare de atitudine din partea lui George. El este tot mai distant. Au discutat așa, sec și cu puține cuvinte, iar din această discuție s-a ajuns la concluzia că cel mai sănătos este să divorțeze la notar. Și asta se va și întâmpla în curând. Vor depune actele pentru divoț din culpă comună”
Sursă din apropierea cuplului (Sursa: impact.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI