29 oct. 2020 | 12:25

”Nu-l dați afară pe Mirel Rădoi!” Ce nume greu se roagă de șefii FRF să îl țină pe român

Sport
”Nu-l dați afară pe Mirel Rădoi!” Ce nume greu se roagă de șefii FRF să îl țină pe român
Un nume greu din fotbal vrea ca Mirel Radoi sa mai ramana la nationala

Un nume greu din fotbalul românesc se roagă de șefii FRF ca Mirel Rădoi să fie în continuare ținut pe banca echipei naționale. Cosmin Contra a declarat că șefii Federației Române de Fotbal trebuie să aibă răbdare și a explicat problemele cu care s-a confruntat actualul selecționer la echipa națională.

Cosmin Contra face loby pentru Mirel Rădoi pentru a rămâne națională. ”L-aş ţine pe Mirel Rădoi dacă ar pierde şi următoarele două meciuri”

Un nume greu din fotbalul românesc, Cosmin Contra, se roagă public de șefii FRF pentru ca Mirel Rădoi, selecționerul naționalei să mai fie lăsat la cârma acesteia și în campania viitoare, scrie gsp.ro.

Deși Cosmin Contra recunoaște că echipa națională nu a contat în meciul cu Islanda și a încercat să identifice eventuialele probleme.

Mirel Radoi nu ar trebui sa paraseasca nationala, este de parere Cosmin Contra

Mirel Radoi nu ar trebui sa paraseasca nationala, este de parere Cosmin Contra

Meciul cu Islanda, unul slab pentru naționala României

A fost unul slab, dar nu ştiu condiţiile. Poate puţinele zile de pregătire, accidentările jucătorilor importanţi înaintea acestui meci. Chiar nu ştiu ce s-a întâmplat, dar să nu uităm că Islanda a fost în sferturile de finală la Campionatul Mondial de acum 4 ani de zile.

Acum au jucat cu cei mai experimentaţi fotbalişti şi au fost mai buni ca noi. Au fost mai inspriraţi, mai ales că au avut un jucător, Sigurdsson, care a făcut diferenţa. El a făcut diferenţa!”, a explicat Cosmin Contra.

De ce nu joacă echipa României

Cosmin Contra a făcut o pararlelă între jucătorii islandezi și ai noștri. ”Așa este. Se vede că joacă, Everton este într-o formă bună şi se simte când vine la echipa naţională. E un jucător important şi s-a simţit în meciul cu noi.

E important, vrea mingile, driblează, dă la poartă. La mulţi dintre jucătorii noştri nu se vede încrederea pe care o aduci de la o echipă de club, în care joci meci de meci şi ai încredere că joci foarte bine”, a precizat Cosmin Contra.

Românii au probleme și la echipele de club

Dacă și românii care joacă la diferite cluburi dinstrăinătate ar fi la fel ca jucătorii islandezi altfel ar sta lucrurile, este de părere antrenorul Dianmo.

Noi venim la lot cu problemele de la echipele de club. Ori nu joacă, ori au probleme, stau prin tribune şi tot aşa. N-au stabilitate, constanţă, iar când vii la echipa naţioanală degeaba vrei dacă n-ai limpezimea şi încrederea în tine”, a amintit Cosmin Contra. 

Mirel Rădoi trebuie să mai rămână la echipa națională

Cu toate astea, Cosmin Contra este de părere că Mirel Rădoi nu trebuie încă înlăturat de la cârma echipei naționale a României. ”În momentul de faţă l-aş păstra. Dacă pierde şi meciurile viitoare, asta nu mai ştiu.

Depinde doar de Mirel să-şi facă analiza, aşa cum şi eu am făcut-o după ratarea la Campionatul European din grupe. Trebuie să vadă ce-şi doreşte şi ce poate face la echipa naţională în următoarele preliminarii. Eu l-aş ţine pe Mirel Rădoi chiar dacă ar pierde şi următoarele două meciuri”, a mai spus Cosmin Contra. 

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Mari amenzi pentru proprietarii de apartamente. Cine nu face asta va plăti scump
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro