Nu arunca sub nicio formă portofelul vechi la gunoi. Ce trebuie să faci cu el timp de trei zile ca să atragi norocul și banii

Nu arunca sub nicio formă portofelul vechi la gunoi. Ce trebuie să faci cu el timp de trei zile ca să atragi norocul și banii
De ce nu trebuie să arunci portofelul vechi la gunoi?

Majoritatea oamenilor țin să își schimbe portofelul la doi-trei ani sau după ce se uzează. Indiferent care ar fi motivul pentru care faci asta, nu trebuie să îl arunci la gunoi pe cel vechi. Experții Feng Shui susțin că nu este deloc bine pentru tine dacă faci asta pentru că îți va afecta fluxul financiar. O să simți imediat cum banii parcă te ocolesc și nu o să mai reușești să pui bani pentru zile negre așa cum îți dorești. Ce trebuie să faci cu el timp de trei zile după ce ai decis să îți cumperi altul nou?

Nu arunca portofelul vechi: ce trebuie să faci în primele trei zile?

Mulți oameni care adoră trend-urile își schimbă accesoriile în funcție de sezon. În această categorie intră și portofelul, obiect pe care îl ai cu tine zilnic indiferent de ocazie sau moment al zilei. Unii nu țin însă cont de acest lucru și își achiziționează altul nou abia după ce acesta se uzează.

Indiferent de care ar fi motivul pentru care faci asta, trebuie să fii atent la unele detalii. Experții Feng Shui nu recomandă să îl arunci la gunoi pentru că vei avea de suferit pe partea financiară. Poate ți s-a întâmplat și ție ca după ce l-ai aruncat să nu mai ai noroc la bani și să nu mai poți pune sumele dorite în contul pentru zile negre.

Ce cuvinte trebuie să rostești?

Se poate ca acesta să fie motivul. Specialiștii susțin că cel mai bine este să schimbi portofelul cel puțin o dată pe an. Nu trebuie să lași ca acest accesoriu să aibă zgârieturi, găuri sau să fie rupt. Semnele acestea îți vor aduce ghinion.

Primul pas este să îl golești de tot ce mai ai în el, iar mai apoi să rostești: „Vă mulțumesc pentru serviciul credincios. Îmi iau adio la sărăcie și la nevoie.” Pasul doi este să îl arzi într-o sobă sau cu ajutorul unui șemineu. Dacă nu vrei să folosești focul, poți să îl îngropi cât mai departe posibil de locuința ta.

Nu uita! În primele trei zile este foarte important ca portofelul să fie mereu cu tine, chiar dacă nu îl mai folosești și este cel mai probabil gol. Acesta poartă încă energia ta de care urmează să se dezlipească în curând. În timpul procesului reușești să îți iei înapoi puterea pe care i-ai oferit-o atunci când ai pus bani în el.