Noul Las Fierbinți vrea să spulbere concurența. Cine sunt actorii din serialul de la Antena 1

Autor: Claudiu Surmei - 13:08, 17 aug. 2019
Mangalița este serialul de la Antena 1 care își propune să spulbere Las Fierbinți

Antena 1 și-a propus să spulbere concurența și a produs un serial pe care mulți s-au grăbit să îl numească noul Las Fierbinți. Mangalița, căci așa se numește serialul care va fi difuzat în curând de postul de televiziue, îl are în centrul atenției pe Stelian Manole, primar de peste 20 de ani.

Mangalița este serialul de la Antena 1 care își propune să spulbere Las Fierbinți

Rolul lui Stelian Manole va fi interpretat de Teodor Corban, care a mai jucat în A fost sau n-a fost? și Poziția copilului și a câștigat premiul Gopo în 2016 pentru rolul din filmul Aferim. Stelian Manole este primar în Mangalița de peste 20 de ani și a câștigat toate alegerile cu unanimitate de voturi. A trecut prin toate partidele, știe tot ce mișcă la el în localitate și trage sforile după bunul plac.

Inspectorul general Corneliu este jucat de Constantin Pușcașu. Este obsesiv-compulsiv, tipicar și foarte orgolios. Vrea să ajungă un șef mai mic și mai mult face probleme decât să le rezolve.

Emilia Vulpe, doctorița, este jucată de Andreea Bibiri. Aceasta este îndrăgostită de primar, se preface că nu își dă seama că este un afemeiat, dar uneori devine extrem de geloasă. Mai are o soră, Doina Rogojinaru, interpretată de Alina Berzunțeanu. Cea din urmă este contabilă și nu scapă de avansurile lui Marcel, al cărui rol este jucat de Angel Popescu.

Gabi, jucat de Nicu Banea, este nepotul primarului. Este șofer, bodyguard, de fapt face de toate pentru domnul primar, mai ales treburile murdare. Trage tare la sală și adoră cursele de mașini. E îndrăgostit de Ramona Popa, secretara primarului din Mangalița, care este jucată de Ilona Brezoianu. Nu este prea inteligentă, dar domnul Manole o place și așa, mai ales că mai calcă strâmb cu ea din când în când.

Polițistul Sică, jucat de Alex Bogdan este prietenul mafioților locali. Tudor (Pavel Bârsan) este juristul Primăriei, foarte timid și foarte… transpirat. Dumitru Bozovici este tânărul idealist. A studiat în străinătate și a revenit acasă, unde vrea să schimbe ceva.

Serialul Mangalița va fi difuzat în curând de Antena 1. Postul de televiziune și-a propus să spulebere audiențele Pro TV-ului, care e în top cu serialul Las Fierbinți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI