Noul antrenor FCSB, ironizat de Basarab Panduru. „Dacă el crede asta, este o mare problemă” – VIDEO

de: Sorin Barbu
03 04. 2023

Elias Charalambous este ironizat de Basarab Panduru, înaintea meciului Sepsi – FCSB. Fostul internațional s-a amuzat foarte tare când a auzit declarațiile noului antrenor principal care a spus că el se va ocupa de tot la echipă, în condițiile în care se știe că Mihai Pintilii pregătește jucătorii, iar Gigi Becali decide formula de start și schimbările.

Basarab Panduru „pune tunurile” pe Elias Charalambous

FCSB are de trei zile un nou antrenor principal. Cipriotul Elias Charalambous nu avea echipă de aproape zece luni și a fost adus în locul lui Leondard Strizu. Tehnicianul va debuta în meciul din deplasare cu Sepsi, din etapa a doua din play-off, și a fost prezent la prima lui conferință de presă. Le-a spus jurnaliștilor că este convins că el va lua deciziile la echipă.

„Am lucrat cu antrenori mari, precum este Fernando Santos. Am luat ce a fost mai bun de la antrenorii care m-au pregătit în toți acești ani. Iar filosofia mea este tranziția rapidă”, a declarat Elias Charalambous, antrenor FCSB.

Declarațiile lui au stârnit hohote de râs. Basarab Panduru s-a amuzat foarte tare, în direct, la televiziune.

Basarab Panduru: „Ce să comentez? Ce a zis? Ce e adevărat din ce a zis el?”
Dan Udrea: „Că a venit la FCSB. E adevărat?”
Basarab Panduru: „Da”

Dan Udrea: „E adevărat că ia deciziile?”
Basarab Panduru: „E adevărat? Mă faci să râd. Ce povestește aici… E clar că a venit pentru Școala de Antrenori și pentru Burchel au plecat pe drumul ăsta «El face, el drege, el o să facă». Sigur, nu face nimic. Dacă el crede că face, e o mare problemă. Nu face nimic!”

Dan Udrea: „Probabil că face ceva la antrenamente”
Basarab Panduru: „Eu vorbesc de ce spune el, că el face schimbări, că el face echipa. Dacă Gigi a declarat că el face, cum vine Charalambous să ne spună că el face?. Discursul ăsta nu e pentru noi. Nu ai cum să spui nouă așa ceva! Îl spui pentru cineva… «Domnule, eu sunt de azi înainte, eu fac». Nu se poate așa ceva!”, a fost dialogul de la Orange Sport.

Gigi Becali a fost cât se poate de clar când a transmis care va fi rolul antrenorului principal. Elias Charalambous trebuie să asculte deciziile lui Mihai Pintilii și să îi fie „paravan” în fața comisiilor Federației Române de Fotbal. Delegatul echipei a fost suspendat deja patru etape pentru că a dat indicații în timpul unui meci de fotbal.

„Îi voi spune: «Eu te pun pe tine antrenor. Tu ești antrenor, dar trebuie să ții cont de ce zice Pintilii! Că el mi-a făcut treabă până acum»”, a explicat patronul FCSB.