Noua metodă prin care hoții te lasă fără bani. Români, mare atenție la schema asta!

Escrocii au inventat o noua metoda de a pacali romanii

A apărut o noua metodă de înșelăciune prin care hoții te pot lăsa fără bani. Doi oameni, un bărbat și o femeie, au fost reținuți de polițiștii din București, după ce ar fi încercat să vândă o replică a unui ceas de lux, cu suma exorbitantă de 8.500 de euro.

Un cuplu a încercat să vândă un ceas fals la preț de original. Au fost reținuți de polițiști

O nuă metodă de înșelăciune a fost pusă la punct de infractori, astfel că românii trebui să fi mai atenți ca niciodată. Escrocii au inventat o nouă metodă prin care să păcălească oamenii de bună credință.

Aceștia scot obiecte care pretind că sunt sunt de lux la vânzare, în realitatea acestea fiind niște falsuri ordinare.

Victima a sesizat la 112 înșelăciunea

Astfel, poliția din București a fost sesizată miercuri, printr-un apel la 112, de către un bărbat, care a reclamat faptul că a picat victimă escrocilor, fiind păcălit în ultimul hal.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că, în urma vizionării unui anunț pe internet, cu privire la vânzarea unui ceas de lux, a stabilit să se întâlnească cu vânzătorul acasă la acesta, pentru a cumpăra ceasul mult visat.

Comunicatul poliției

Astfel, în jurul orei 13.30, s-au prezentat două persoane, respectiv un bărbat de naționalitate străină și o femeie care i-au prezentat bunul spre vânzare, ocazie cu care partea vătămată a ajuns la o înțelegere cu aceștia de a-l cumpăra cu suma de 8.500 de euro, precum și unui alt ceas la schimb în valoare de 2500 euro”, au informat polițiștii bucureșteni.

Victima a realizat la scurt timp că că ceasul este o replică, nicidecum original, astfel că le-a solicitat vânzătorilor să meargă la un expert, moment în care aceştia au refuzat.

Polițiștii i-au identificat repede pe escroci

În urma activităţilor specifice derulate, poliţiştii bucureșteni au depistat şi identificat un bărbat de 34 de ani şi o femeie de 28 de ani, ambii bănuiţi de comiterea faptei de înșelăciune.

Astfel, cei doi au fost conduşi la audieri. De asemenea, polițiștii au informat că suspecții escroci mai avea în mașina lor nu mai puțin de trei ceasuri identice cu cel cumpărat de bărbat, toate având aceeași serie de identificare.

Escrocii au fost reținuți și sunt cercetați pentru tentativă de înșelăciune

Cercetările în acest caz de înșelăciune sunt continuate de poliţiştii Secţiei 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la înşelăciune. De asemenea, vânzătorii de ceasuri scumpe pe preț de nimic au fost reținuți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI