Noua iubită a lui Bogdan Olaru arată ca Ramona, fosta soție! Toți au fost uimiți de asemănare

Noua iubită a lui Bogdan Olaru arată ca Ramona, fosta soție

Când o dragoste începe, alta se sfârșește, astfel am putea descrie mersul lucrurilor în sfera amoroasă din viața Ramonei, în paralel cu cea a fostului soț, Bogdan Olaru. În vreme ce ea s-a certat și împăcat cu vedeta online Cuza de la ”Noaptea Târziu”, omul cu care a fost căsătorită timp de 3 ani pare că și-a găsit aleasa, căci în ”casa” lui este mai mult soare decât în cea a blondinei.

Bogdan Olaru, la un pas de nuntă. Fostul soț al Ramonei Olaru și-a refăcut viața cu o brunetă

Asistenta TV a fost foarte discretă cu viața personală, pe care a încercat, până nu de mult, să o țină departe de camerele de luat vederi. Aceasta povestea însă că ea și fostul soț erau diametral opuși, dar că extremele se atrag. Argumentul nu a stat în picioare, mariajul lor încheindu-se după trei ani de când și-au spus jurat iubire.

„De 5 ani suntem împreună. Sunt căsătorită de trei ani aproape cu el. Suntem la poluri opuse. Eu sunt aşa…«heeeei, hai să ne distrăm», iar el e aşa „nu vreau, stai departe de mine”. Probabil acesta este lucrul care ne apropie cel mai mult. Şi pentru că el nu vrea să apară, de aceea e oarecum ascunsă”, povestea vedeta la începutul acestui an.

Bogdan Olaru, alături de noua iubita
Bogdan Olaru, alături de noua iubita

Surse din anturajul celor doi declarau la acea vreme că Ramona și Bogdan nu se mai înțelegeau deloc și că au evoluat diferit. Chiar dacă blondina a încercat să-și salveze mariajul, despărțirea a fost inevitabilă.

Bărbatul e îndrăgostit lulea de noua parteneră

Viața a mers mai departe. Devenită o femeie liberă, curtată de reprezentanții sexului opus, Ramona a pus ochii pe Iulian-Adrian Popescu, tânăr cunoscut de publicul larg drept Cuza de la ”Noaptea Târziu”. Cei doi și-au spus ”adio” după doar câteva luni de relație, potrivit declarațiilor pe care ea le-a făcut în mediul online, pe una dintre rețelele sale de socializare, apoi au luat-o de la capăt. Dispute, reconcilieri, conflicte și împăcare. Într-un final, au renunțat la acest cerc vicios și au plecat pe drumuri separate, fiecare dintre ei trăind acum fericirea pe cont propriu.

În schimb, fericirea în doi o trăiește Bogdan, care se iubește de o bună perioadă de timp cu o brunetă. Bărbatul pare îndrăgostit iremediabil de noua parteneră, cel puțin din imaginile postate pe contul de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI