Notă colosală la un restaurant din Grecia. Două femei au crezut că nu văd bine: „Nu se poate, sigur e o greșeală”

Notă colosală la un restaurant din Grecia. Două femei au crezut că nu văd bine: „Nu se poate, sigur e o greșeală”
Nota de plata uriasa intr-un restaurant grecesc

S-a aflat de ce notă de plată colosală au avut parte două turiste la un restaurant din Grecia. Femeile au avut parte de șocul vieții lor după ce ospătarul grec le-a adus nota de plată. Ce au consumat acestea și câți bani le-a cerut ospătarul, dar și cum s-a terminat totul, vedeți în articolul de mai jos.

Două turiste au trăit șocul vieții într-un restaurant din Grecia. Ce notă exorbitantă au primit după ce au comandat o gustare și două băuturi

Două turiste aflate în Grecia au rămas șocate după ce ospătarul le-a adus nota de plată. Femeile au insistat că probabil este o greșeală, însă cei de la restaurant le-au explicat că nota este una corectă.

Concret, turistele au consumat o porție de picioare de crab și două cocktail-uri, iar nota primită pentru acestea a fost de circa 600 de euro.

Ospătarul insistent

Cele două, care sunt mamă și fiică, vizitau faimoasa plajă Platys Gialos, de pe insula Mykonos, când au fost abordate de salariatul unui restaurant. Chiar dacă inițial au refuzat, membrul personalului a fost foarte insistent.

„Stați aici, beți o băutură și veți avea aceste șezlonguri la dispoziție gratuit. E amiaza, nu e nicio problema”, le-ar fi spus angajatul, conform dcnews.

De gura angajatului au comandat o gustare

Pentru a scăpa de gura angajatului insistent, cele două au luat loc pe șezlongurile indicate și au primit un meniu. Pentru că nu le era foame au decis cu greu să comande totuși ceva ca să îi facă pe plac ospătarului grec.

„Am fost întrebate în mod constant dacă vrem să comandăm ceva de mâncare. Mie și Keilei nu ne era foame, dar am decis să încercăm ceva din listă, în speranța că ne vor lăsa în pace”, a spus mama.

Turistele au insistat că este o greșeală

După ce au petrecut două ore pe șezlonguri, au solicitat nota de plată și au fost invitate în interiorul restaurantului pentru a plăti. Când au văzut nota de plată nu le-a venit să creadă. Au zis că nu este posibil așa ceva, că au de plătit 600 de euro pentru o gustare și două băuturi.

„La început nota nu a fost detaliată, pentru că hârtia nu arăta exact ce am comandat. Tipul mi-a cerut să plătesc aproape 600 de euro și i-am spus că nu se poate, sigur e o greșeală”, a povestit una dintre ele.

Amenințări cu poliția

Astfel, turistele i-au spus angajatului că refuză să plătească nota de plată exorbitantă. Atunci, membrul personalului a amenințat că va chema poliția. Văzând că nu pot scăpa de nota uriașă, că nu au încotro, turistele au plătit nota.

Acum, cele două îi avertizează pe toți turiștii să deschidă bine ochii unde merg și ce comandă, pentru a nu pica în aceeași capcană ca și ele.