Nominalizări neașteptate la Survivor România 2023, 2 mai. Cine sunt concurenții în pericol de eliminare: ‘O emoție nouă’

de: Ștefan R. Apostol
02 05. 2023

În această seară „Survivor România” a revenit pe micile ecrane, cu mai puține ore de emisie, dar cu multe surprize. În cursul ediției de astăzi au avut loc mai multe nominalizări neașteptate la Survivor România 2023, concurenții fiind, de fapt, propuși pentru eliminare. Surpriza este cu atât mai mare, cu cât au mai rămas în competiție doar 8 concurenți.

Ultimele episoade din „Survivor România” cu mai puține ore pe micul ecran

În afară de nominalizările unor concurenți, ultima parte a competiției difuzate de PRO TV vine cu o surpriză și mai mare.

În urma unor modificări în grila de programe a postului, s-au diminuat orele de difuzare a celui mai dur reality-show, la doar două ore, după cum anunțau cei de la RadardeMedia.

Dar, seara de azi a adus un nou joc de imunitate și mari surprize în cursa către marea finală a competiției „Survivor România”.

Nominalizări neașteptate la Survivor România 2023

După cum bine știu deja fanii, au mai rămas doar opt concurenți în competiție, care a devenit din ce în ce mai grea și mai dură. Asta a însemnat inevitabil ca cineva să câștige și cineva să piardă și a adus și nominalizări neașteptate, în ediția din 2 mai.

Printre aceste nominalizări neașteptate la Survivor România 2023, se numără și cea a lui Robert Moscalu, acesta din urmă spunând în testimoniale că, oarecum, se aștepta la asta:

„Mă așteptam oarecum. Nu aș vrea să irosesc acest moment cu discuții contradictorii. Oarecum, corectul lui este corectul lui, corectul meu…nu coincid perspectivele noastre.

Consider că acum e momentul meu. Acest consiliu este un intermediar între mine și cei de acasă. Aș dori să deschid un dialog cu cei de acasă și aș dori să le mulțumesc pentru toată susținerea.

Acum după patru luni, chiar îi simt. Am renăscut oarecum prin acest Survivor”, a declarat Robert Moscalu.

Vezi și: Alin Chirilă știe de ce a fost eliminat de la Survivor. Ce a făcut cu banii primiți de la organizatori: „Data viitoare, știu ce urmează!” EXCLUSIV

Ștefania Stănilă:„Simt că mă reprezintă acest forma”

Cea de a doua nominalizare supriză este cea a Ștefaniei Stănilă, spunând în testimoniale că „Sunt foarte recunoascătoare că sunt la Survivor.”:

„O emoție nouă. O emoție foarte foarte intensă. Simt că îmi sare inima din piept. Îmi doream să simt cumva această emoție, dar nu neapărat acum.

(…) Sunt foarte recunoascătoare că sunt la Survivor. Simt că mă reprezintă acest format… Lupt pentru visul meu, acela de a-mi depăși limitele.

Vreau să o fac mândră pe mama mea. Cred că mai am multe de arătat”, a declarat Ștefania Stănilă.

Culmea este că unul din voturile de nominalizare în cazul Ștefaniei a venit chiar de la Robert Moscalu, acesta justificându-și decizia spunând că „Nu te văd nici reală și nici sinceră! Ai o strategie meschină. Te-am văzut acolo cu Bianca”.