Nominalizare surpriză pentru eliminarea de la Survivor. A fost scandal la Consiliul de eliminare

Nominalizare surpriză pentru eliminarea de la Survivor. A fost scandal la Consiliul de eliminare
Noua eliminare Survivor România 2021 - ediția din 17 aprilie

Momente tensionate la Survivor România, după ce ediția din această seară a lăsat la iveală sincopele din fiecare echipă. Ironiile au început să curgă lin între Sebi și Albert. Un alt consiliu de eliminare are loc în emisiune, iar alt concurent va pleca din show-ul din Republica Dominicană.

Survivor România 2021: Războinicii au pierdut în ultimul joc de imunitate al săptămânii

Survivor România 2021 a ajuns într-un punct culminant. Războinicii și Faimoșii s-au luptat azi cu toate forțele, iar punctul decisiv a venit abia după o lungă probă. Deși toți au încercat să aducă puncte pentru marele câștig, scorul a fost îmbucurător pentru echipa albastră – 10-8.

Chitoșcă a fost cel care a închis jocul și a adus victoria acasă alături de imunitatea mult dorită. Acestea fiind zise, albaștrii au pierdut imunitatea pentru a doua oară. Majoritatea acestora sunt extrem de obosiți, cu moralul la pământ și dezamăgiți de faptul că „unii își doresc mai mult decât alții să câștige”, a detaliat Marius Crăciun.

„Toată baza a fost în Albert”, a declarat Sindy. Iată că omul pe care se baza toată lumea a clacat în jocul de azi, lucru care s-a văzut extrem de tare și care le-a adus în cele din urmă eșecul.

„Sunt foarte dezamăgit. Nu știu ce a fost cu mine”

„N-am putut, nu m-am concentrat la final. Din trei intrări nu am putut să aduc niciun punct și îmi pare rău. Sunt foarte dezamăgit. Nu știu ce a fost cu mine și nu știu ce s-a întâmplat azi”, a declarat Albert, care s-a bucurat de nu mai puțin de șase ori de rolul de favorit al publicului.

„Nu vreau să mă scuz că nu am adus puncte, nu mă simt nici foarte bine. Eu am dat tot pe traseu, dar se pare că nu a fost ziua mea. Sper să avem un consiliu liniștit. Cine vrea publicul să plece acasă, o să plece. Nu ne-am concentrat destul pe final nici eu și nici Albert”, a mărturisit Maria.

Sorin a fost cel mai vocal dintre toți coechipierii lui Albert. Tânărul i-a reproșat că din cauza lui s-au pierdut puncte valoroase din cauza faptului că nu mai este prezent. Războinicul în cauză a subliniat că favoritul publicului nu-și mai dă silința și nu mai are dorințe comune cu tabăra albastră. Din păcate, extremele vin ușor în cadrul emisiunii, așa că postura lui Albert va avea de suferit, decăzând de la rolul de preferat la cel de nominalizat spre ELIMINARE din echipa Războinicilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI