08 sept. 2020 | 06:37

Noi informații despre fostul lider PDS. Liviu Dragnea trece prin clipe extrem de grele în pușcărie: “Îl țin forțat în cameră, are dureri imense și asteaptā sā i se permitā asta”

Politică
Noi informații despre fostul lider PDS. Liviu Dragnea trece prin clipe extrem de grele în pușcărie: “Îl țin forțat în cameră, are dureri imense și asteaptā sā i se permitā asta
Noi informații despre fostul lider PDS. Liviu Dragnea trece prin clipe extrem de grele în pușcărie: “Îl țin forțat în cameră, are dureri imense și asteaptā sā i se permitā asta" Sursă foto: b1.ro

Au apărut vești noi și mai puțin îmbucurătoare despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea. Fostul secretar general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a publicat ieri un mesaj pe Facebook în care a povestit că fostul său șef este pedepsit și îi sunt aplicate pedepse inadmisibile.

“E un om puternic, nu plânge, nu urlā!”

Codrin Ștefănescu și-a șocat urmăritorii cu o postare de impact în care povestește despre cât de greu îi este lui Liviu Dragnea în pușcărie, după ce a acceptat să acorde un interviu pentru postul de televiziune Realitatea Plus. Potrivit acestuia, fostul lider PSD este pedepsit, motiv pentru care este ținut închis în celulă, fără a i se mai permite să iasă afară, să muncească să primească pachete sau să aibă dreptul la servicii de sănătate.

Prin aducerea la cunoștință a stării fostului politician, Codrin Ștefănescu le cere simpatizanților PSD să fie alături de Liviu Dragnea, deoarece acesta “are nevoie, deși nu o cere”.

„Anunț pentru membrii, simpatizanții și sustinātorii PSD! Astāzi am fost in vizitā la Liviu Dragnea! Liderul nostru uitat de Ciolacu și echipa sa de academisti SRI, provizoriu aflați la conducerea partidului. Pe care și l-ar dori putrezit in închisoare și niciodatā liber.

Liviu mi-a spus cā este pedepsit dupā interviul dat in presā! Singurul caz dupā Revoluția din Decembrie 89!
I-au interzis dreptul la muncā, îl țin forțat in camerā, i-au interzis dreptul la pachete, vizite și interviuri in media! Deși sunt cereri imense in acest sens! Chiar și dreptul sāu la sānātate este refuzat, amânat, tergiversat.

Trebuie sā se opereze la coloanā, are dureri imense și asteaptā sā i se permitā asta! E un om puternic, nu plânge, nu urlā! Dar ceea ce i se intâmplā este inadmisibil! Sistemul este înfricoșat de el, știm asta! Dar unui patriot nu trebuie sā i se încalce toate drepturile, doar pentru cā PSD și opinia publicā tac complice!

Sunt mulți oameni curajoși care vor lua poziție in sensul acesta! Eu sunt unul! Am vrut sā vā informez ca sā știți situația realā! Sunt sigur cā avocații sāi vor prezenta situația asta intr-o conferintā de presā in zilele urmātoare. Fiți alāturi de el! Are nevoie, deși nu o cere!”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Cu puțin timp înainte se vehicula faptul că Liviu Dragnea dorește să le solicite judecătorilor să îl lase să muncească la service-ul penitenciarului, însă, din câte se pare, situația nu pare să fie una favorabilă.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro