Noi imagini cu Gabriela Cristea, după ce a fost acuzată că a venit la emisiune în stare de ebrietate. Ce a făcut vedeta în pauza de publicitate, a fost filmată aşa

de: Ioana Bucur
03 06. 2023

Războiul continuă în mediul online. Au fost publicate noi imagini cu Gabriela Cristea, după ce a fost acuzată că ar fi venit la emisiunea de la Antena Stars în stare de ebrietate. Ce a făcut vedeta în timpul pauzei de publicitate. Momentul a fost filmat.

Au apărut noi imagini cu Gabriela Cristea, după ce a fost acuzată că a venit la emisiune în stare de ebrietate

Gabriela Cristea este implicată într-un scandal ce nu îi face cinste. Pe pagina de Instagram „Viperele Vesele” – care face dezvăluri din culisele celor mai cunoscute producții TV de la noi din țară – prezentatoarea a fost acuzată că ar fi venit la emisiune în stare de ebrietate.

„Ieri, au început filmările pentru emisiunea Te iubesc de nu te vezi, Antena Stars, moderată de Gabriela Cristea, fapt care, se pare, ca ar fi fost sărbătorit de aceasta în exces. Astfel, la ora 19.00, Gabriela Cristea, moderatoare, totodată, și a emisiunii Mireasă – Capriciile Iubirii, Antena Stars, a intrat în emisia live aflându-se într-o vizibilă stare avansată de ebrietate.

Amețită peste măsură de aburii alcoolului, așa cum imaginile o arată, aceasta își găsea cu mare dificultate cuvintele, starea vizibilă de incoerență, gesticulările excesive, glumele deplasate pe care le-a făcut și mimicile caraghioase nu au trecut neobservate de invitații din platou, stârnind, în repetate rânduri, râsetele tuturor”, s-a susținut pe o platformă de social media.

„Nu cred, așa s-a prezentat la emisiune?”

Cu toate că gazda emisiunii „Mireasa- Capriciile Iubirii”, nu a făcut niciun comentariu cu privire la acuzațiile ce i-au fost aduse, soțul ei, Tavi Clonda, a dezmințit cu vehemență afirmațiile făcute de „Viperele Vesele”.

„Repet pentru toată lumea: nici acasă nu bea. Puteam spune măcar ceva de genul „doar acasă bea”. Dar nu aș fi spus cum stau lucrurile. Nici nu se pune problema să bea! Nu are niciun trecut comun cu alcoolul. Nu a băut niciodată! Nu e genul ei și mai spun o dată, ea nu se distrează în acest mod! Sunt oameni care beau, iar alții care nu beau. Ea face parte din această ultimă categorie”, a declarat Tavi Clonda, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Sâmbătă dimineața, „Viperele Vesele” au publicat noi imagini cu Gabriela Cristea. Vedeta a fost filmată de un coleg de platou de la „Capricii”, psihologul Eduard Puiu. Comportamentul prezentatoarei în videoclip a stârnit o reală dezbatere în secțiunea de comentarii.

„Cine o urmărește pe Gabriela Cristea de mult știe că așa e felul ei de a fi”, „Nu cred, așa s-a prezentat la emisiune?”, „A postat’o si Domnul Puiu fix sa o vada mai bine lumea”, „Ei nu e beata doar un pic afumata”, „Se vede cu ochiul liber că este amețită” – sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.