Noi detalii despre cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Artista a intrat în comă după ce a căzut pe scări

Noi detalii despre cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Artista a intrat în comă după ce a căzut pe scări
Noi detalii despre cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Informații noi ar putea întoarce ancheta în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. După ce a analizat în detaliu dosarul morții artistei, profilerul Mihaela Brooks a descoperit o serie de neconcordanțe.

Detalii noi în cazul morții Mariei Macsim Nicoară

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a murit la finalul anului trecut. La sfârșitul lunii decembrie 2020, aceasta s-a stins din viață. Procurorii au declanșat o anchetă pentru a vedea dacă a fost vorba despre un accident sau nu. Așadar, mai mulți martori au fost audiați. Pentru că artista se afla în comă și nu putea vorbi, cercetările au bătut pasul pe loc. Acestea nu au fost finalizate nici după decesul îndrăgitei artiste.

Profilerul Mihaela Brooks a analizat dosarul morții Mariei Macsim Nicoară și a găsit mai multe neconcordanțe. A comparat cazul cu cel al Mădălinei Manole, existând o asemănare între soțul acesteia și soțul mezzosopranei. Amândoi aveau amante și amândoi și-au găsit soțiile inconștiente pe jos. Profilerul ridică semne de întrebare legat de urmele de sânge.

„Ciudat este și faptul că, deși anchetatorii au găsit urme de sânge pe covorul din hol, pe parchet, dar și pe papucii de casă ai soțului victimei, pe traseul dintre hol și dormitorul unde a fost dusă nu s-a găsit nicio urmă de sânge și nici pe patul pe care se presupune că a stat până la venirea ambulanței după câteva ore bune. În concluzie, ceea ce s-a găsit la fața locului este în total dezacord cu ceea ce a declarat soțul mezzosopranei”, a mai spus profilerul.

Artista a fost dată în grija unei surori

În urma posibilului accident suferit, artista a fost dată în grija unei surori. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea formulată de sora artistei. Femeia locuiește în județul Bacău și le-a cerut judecătorilor să o lase în grija ei.

Pe 12 octombrie 2020, două rude de ale Mariei Macsmin Nicoară l-au dat în judecată pe soțul acesteia. Cele două rude le-a cerut judecătorilor să emită un ordin de protecție împotriva lui Codrin Constantin Nicoară.

„Cerem obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe minime de 100 de metri față de victimă, față de reședința actuală, din județul Bacău, față de Spitalul Clinic de Urgență «Prof. dr. Nicolae Oblu», din Iași, și față de centrul medical în care va fi transferată pentru recuperare, precum și interzicerea oricărui contact”, au afirmat cele două rude ale artistei.

Judecătorii au respins cererea de emitere a unui ordin de protecție împotriva pianistului, pentru lipsa calității procesual active a reclamantelor, potrivit BZI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI