16 oct. 2021 | 13:51

Noi detalii bombă despre trecutul tumultuos al Corinei, amanta lui Reghecampf. Scandalul uriaş în care a fost implicată în urmă cu câţiva ani cu un reporter

Monden
Noi detalii bombă despre trecutul tumultuos al Corinei, amanta lui Reghecampf. Scandalul uriaş în care a fost implicată în urmă cu câţiva ani cu un reporter
Noi detalii din trecutul noii iubite ies la iveală

În aceste zile se vorbește dinc e înce mai intens de noua relația dintre Laurențiu Reghecampf și mai tânăra sa parteneră, Corina Caciuc. Relația celor doi a devenit oficială, după ce Reghecampf publica primele poze alături de aceasta. Scandalul este și mai mare, având în vedere că speculațiile de până acum, referitoare la o posibilă relație extraconjugală, au devenit realitate. În același timp, spun surse apropaite noulu cuplu, Corina ar fi deja gravidă, și că cei doi s-ar fi mutat deja împreună la Craiova.

Laurențiu Reghecampf a oficializat relația cu Corina Caciuc

La puțin timp după anunțul divorțului, Laurențiu Reghecampf a decis să facă oficială relația sa cu mai tânăra Corina Caciuc. Celebrul antrenor publica câteva poze în care apare alături de Corina, tânăra sa parteneră, pe care spun surse apropiate ar fi cunoscut-o prima dată în Dubai. Ulterior cei doi au mai fost văzuți împreună în câteva vcanțe exotice din Grecia.

Până la acest moment nu se știa clar cine este noua parteneră a viitrului fost soț al Anemaria Prodan. Ceea ce se știe acum, însă, sunt informații, cel puțin controversate. Originară din Deva, tânăra și-ar fi câștigat notorietatea într-un concurs de hostess, și are venituri dinrt-un posibil salon de înfrumusețare.

Noi detalii din trecutul noii iubite ies la iveală

Dar se pre că noi detalii ies la iveală despre trecutul tumultuos al Corinei, amanta lui Laurențiu Reghecampf.  Pe lângă dezvăluirile incendiare apărute în urmă cu câteva zile în presă despre faptul că ar fi fost escortă şi ar fi lucrat la video chat, un alt scandal în care a fost implicată noua iubita a lui Reghe în trecut a ieşit la iveală.

Potrivit ziare.com, Corina l-ar fi acuzat pe un reporter de la OTV că ar fi violat-o. Nu se știe clar cine este reporterul în cauză, dar informațiile ar fi reale, conform publicației amintite. Mai mult de-atât, respectivul reoorter ar fi declarat că nu este adevărat și că la acel moment Corina Caciuc ar fi lucrat într-o casă de toleranță din Viena.

”Tocmai ce am început să primesc zeci de poze”

După apariția pozelor, Anamaria Prodan, fosta soție a antrenorului, a demarat o amplă anchetă pe contul ei de instagram. Conform acesteia ar fi primit mai multe informații bombă din trecutul acesteia, despre care spune că nu sunt tocmai bune.

,,Ce noroc aveți cu mine, dragi jurnaliști. Vă chinuiți de atâta vreme să găsiți ‘diva care seamănă cu mine’ și e amanta soțului meu. La sex și puțin de sub gleznă în jos. Vă tot întrebam dacă aveți dovezi, dacă știți cine este. Tocmai ce am început să primesc zeci de poze, povestiri, cimilituri.

Deci, duduia aceasta care pretinde că este iubita lui Reghe și pe care voi nu știți de unde să o luați, știți că e gură de aur. Mâine luam primul suspect Corina Caciuc cu nume de scena Bilcon (…) De ce facem asta ? Pentru că soțul meu Reghecampf cum am spus mereu nu poate sa decada sa si facă de ras familia si sa fie huiduit pe stadioane ! Căci el, Reghe, e soarele si promotorul familiei !”, scria Anamaria Prodan pe Instagram.

PlaySport
Văduva lui Corduneanu, primul mesaj după moartea interlopului: „Ne vom reîntâlni când va sosi momentul meu să mă alătur ție”
Ego.ro
ȘOC! Dana Budeanu a renunțat la lenjeria intimă, rochia prea scurtă a arătat TOT
Digi24
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
Cancan.ro
Ultimele imagini cu Costel Corduneanu în viață. Grațiela, văduva interlopului din Iași, a făcut totul public. VIDEO
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Cuplu-BOMBĂ în showbiz. Miliardarul s-a afişat cu noua iubită tinerică, fostă concurentă la o emisiune de vedete
Capital.ro
Devine OBLIGATORIU în România. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi, 16 Aprilie
EVZ.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
Adevarul
Coranda, muntele mutat în goana după aur și metale prețioase. „Așa ceva nu s-a mai găsit în Europa“ VIDEO
BZI.ro
Lacrimi de durere la priveghiul lui Costel Corduneanu. Un detaliu a atras atenția tuturor!
Spynews.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
Un milionar român a reapărut după multă vreme în spațiul public. Cum arată, la 71 de ani
Digisport.ro
Recalcularea pensiilor. Acești români vor primi 4.700 lei la recalculare, deși au ieșit la pensie cu 2.100 lei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Gina Pistol, schimbare în carieră. Vedeta TV a pregătit totul în mare secret
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Gheorghe Dincă a părăsit închisoarea. A fost plimbat cu mașina prin Craiova
Capital.ro
Țara din Europa unde tinerii primesc bani de la stat pentru chirii și navetă, iar angajatorii 50% din salariu
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI în România. DRONE suspecte deasupra BAZEI NATO de la Kogălniceanu
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro