Nimeni nu se aștepta la asta! Gina Pistol, adevărul despre Asia Express. Ce coșmar a trăit

Nimeni nu se aștepta la asta! Gina Pistol, adevărul despre Asia Express

Speak, concurent la ”Asia Express”, realizează o serie de videoclip-uri pe Youtube în care comentează, alături de iubita sa și de un adversar, fiecare episod al show-ului de la Antena 1, cu momentele lui haioase, dar și tensionate. De această dată, artistul a stat de vorba chiar cu gazda emisiunii, Gina Pistol.

Gina Pistol, adevărul despre Asia Express

Nu numai concurenții au lăsat confortul de acasă pentru a pleca în aventura ”Asia Express” sezonul 3, ci și gazda emisiunii. Fenomenele meteo extreme, cazările greu de imaginat, dar și lipsa mâncării românești nu au iertat-o pe Gina. De altfel, toate s-au dovedit piatră de încercare pentru prezentatoare.

„Nu fac eu aceste reguli. M-au întrebat oamenii ce am cu voi. Ăsta e un format cumparat din afară și are o biblie. Eu sunt doar mesagerul. Voi îmi sunteți dragi. Când am plecat de acasă, ne-au zis: „Băi, luaţi-vă şi haine groase la voi că s-ar putea să fie frig!”. Şi mi-am luat la mine polarul ăsta şi tot făceam eu mişto de mine.

Zic: „Bine că ţi-ai luat polarul la tine, că uite ce frig era!”. Dar aseară, dacă n-aveam polarul, credeţi-mă, cred că nu mă mai trezeam azi-dimineaţă. Pentru că nu am avut decât două pături, astea subţiri. Aşa. Şi am tremurat toată noaptea. Cu gluga în cap am dormit”, a răspuns Gina, întrebată de Speak în ce condiții stărea la ”Asia Express”.

„La un moment dat, simțeam că îmi fierbe carnea pe mine”

Însă, frigul nu a fost singura provocare. Și insectele le-au dat bătăi de cap tuturor, dar mai ales mâncarea. Orezul filipinezilor a devenit din ce în ce mai greu de înghițit spre finalul show-ului.  Toate aceste neplăceri au fost egalate de una singură: așteptarea. Întrebată de artist cât de mult a așteptat o echipă, blondina a spus:

„Cel mai mult am stat să aștept două ore. Nici nu mă puteam duce la baie, mâncam pe fugă. Lucrurile astea nu se văd. Nu simți umiditatea, căldura, când stai pe canapea. La un moment dat, simțeam că îmi fierbe carnea pe mine”, a completat Gina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI