23 oct. 2020 | 11:18

Nicușor Dan și Dacia care a fost dată șpagă pentru o adresă de mail. „Aduceam blugi din Turcia și…”

Știri generale
Nicușor Dan și Dacia care a fost dată șpagă pentru o adresă de mail.
Nicușor Dan, povestiri din tinerețe

Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei ales, este un personaj pitoresc și, uneori,plin de neprevăzut. Recent, a fost invitatul lui Andi Moisescu, și a povestit despre lucruri din tinerețea și studenția sa.

Nicușor Dan dezvăluiri din studenție

Noul primar al Bucureștiului nu și-a preluat încă mandatul, acuzând fostul deținător al acestei funcții de multe probleme. Dar, până să-și preia mandatul de edil al Bucureștiului, Nicușor Dan are timp și de interviuri. Andi Moisescu l-a provocat să paticipe la un interviu, realziat de celebrul moderator, sub forma unor podcast-uri. Edilul a aceptat și a participat la interviu. Printre multele subiecte atinse a fost și cel al perioadei de studenție. La începutul anilor 90, toată lumea făcea afaceri cu marfă adusă din Turcia. Nici Nicușor Dan nu a făcut excepție, făcând exact același lucru. Chiar a și povestit acest episod în podcastul lui Andi Moisescu.

Nicușor Dan și Dacia care a fost dată șpagă pentru o adresă de mail. Aduceam blugi din Turcia și...

Nicușor Dan și Dacia care a fost dată șpagă pentru o adresă de mail. Aduceam blugi din Turcia și…

”Jucam tenis cu piciorul pe aleea din Grozăvești. Mergeam și în discoteca R2. Am stat în căminul D. Am fost în Turcia. De două ori la Istanbul. Era vremea când se făcea comerț. Am fost prima dată într-o prospecțiune, am cumpărat blugi și toate astea, dar mi-am dat seama că cel mai bine merge mohairul. Ha, ha, ha! Fetele croșetau pulovere din mohair. A doua oară am venit cu șase saci de mohair în autocar. Bineînțeles, la vamă le-am distribuit și așa… Cum se făcea atunci”, a povestit noul primar al Bucureștiului.

„Aduceam blugi din Turcia și…”

Nicușor Dan și-a adus aminte cu nostalgie de perioada de studenție din Regie, dar și despre primii bani făcuți ca să-și câștige existența. Printre povestirile din tinerețe a existat și un episod mai aparte, întâmplat între anii 1991 și 1992, episod care a impicat și o Dacia 1100, după cum și-aduce aminte Nicușor Dan.

”Asta se întâmplat în 1991 sau 1992. Și am câștigat vreo 400-500 de dolari. Împreună cu un prieten am cumpărat o mașină. Aveam o Dacie 1100 și eram printre puținii studenți care aveau mașină. După aceea am plecat în Franța amândoi. Și mașinii i-a înghețat apa în radiator sau ceva și, prin anul 1994 sau 1995, mama prietenului meu a dat această mașină spagă pentru a-i fi făcut e-mail. Ha, ha, ha!”, a mai spus amuzat Nicușor Dan.

Actualul edil mai are ceva de așteptat până își va putea prelua mandatul de primar, acesta acuzând-o pe, încă primarul, Gabriela Firea pentru acest aspect. Rămâne să vedem care va fi decizia celor în drept și de când Nicușor Dan va devenii Primar General cu drepturi depline.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro