Nicușor Dan, decizie majoră pentru bucureșteni. Ce se întâmplă cu autobuzele din Capitală

Nicușor Dan, decizie majoră pentru bucureșteni. Ce se întâmplă cu autobuzele din Capitală
Nicusor Dan decolanteaza autobuzele din Bucuresti

Nicușor Dan a luat o decizie majoră pentru bucureșteni. Primarul Capitalei a anunțat ce se întâmplă cu autobuzele din București. A găsit cu această ocazie motiv să o mai atace un pic pe fostul Primar General al PSD, Gabriela Firea.

Cum vrea Nicușor Dan să facă rost de bani. Ce idee i-a trecut prin cap actualului primar

Nicușor Dan a luat o decizie importantă pentru locuitorii Bucureștiului. A anunțat ce se întâmplă cu autobuzele din Capitală. Astfel, primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, a informat că va decolanta toate autobuzele STB, iar spațiul va fi vândut pentru cei care vor să-și facă reclama comercială.

Vehiculele destinate transportului public local vor fi decolantate, iar spațiul respectiv va fi vândut pentru reclame comerciale. E vorba de vehiculele STB pe care scrie acum Primăria Capitalei”, a scris Nicușor Dan pepagina personală de Facebook.

Nicușor Dan, atac la Gabriela Firea cu ocazia decolantării autobuzelor STB

Actualul primar a găsit astfel motiv să o mai atace un pic pe Gabriela Firea, fostul primar PSD al Bucureștiului. A spus că Gabriela Firea a luat măsura de a scrie pe autobuze ce a scris, din cauza cultului personalității pe care îl are.

Știm cu toții că sunt ale primăriei, nu e nevoie ca acest lucru să fie scris peste tot. N-am înțeles niciodată de ce s-a decis așa ceva, dar foarte probabil are legătură cu cultul personalității fostului primar”, a mai scris Nicușor Dan pe pagina lui de Facebook.

Nicușor Dan caută fonduri suplimentare

Într-un final, Nicușor Dan a recunoscut în postarea sa că nu decolantează autobuzele doar pentru a-i face în ciudă Gabrielei Firea, ci și pentru a pune mâna pe niște bani frumoși pentru Primăria Capitalei.

În loc să facem reclamă inutilă Primăriei Capitalei pentru un serviciu public pe care oricum îl furnizează, vom căuta să colectăm fonduri suplimentare de la agenții economici privați care își doresc reclamă în spațiul public”, mai informează Nicușor Dan pe pagina proprie de socializare.

Operațiunea ”decolantarea” a început

Primarul Capitalei a anunțat că operațiunea este în plină desfășurare. ”Operațiunea de decolantare deja a început, urmând ca spațiile rămase libere să fie puse la dispoziție pentru alte reclame”, mai scrie Nicușor Dan pe Facebook.

Măsura pare să fie una bună, întrucât postarea actualului primar al Capitalei a strâns 15000 de like-uri, 1700 de comentarii, precum și 554 de distribuiri.

Prietenii virtuali ai lui Nicușor Dan i-au dat acestuia și alte idei

În plus, unii dintre prietenii online ai actualului primar i-au dat acestuia și alte idei. Unul dintre aceștia i-a sugerat actualului primar să șteargă și de pe școli înscrisurile cu Primăria Sector …., întrucât unii oameni chiar au făcut confuzie crezând că școala este chiar Primăria.

Sugestie pt remediat o prostie: pe foarte multe scoli din Bucuresti scrie mare „Primaria Sector X” iar mai jos, cu font mai mic „Scoala nr yy, blabla” – o alta idiotenie care creaza confuzie. Un curier m-a sunat ca el e in fata primariei  – atat se vedea de la distanta”, a scris Cosmin Tudor ăn comentariile postării lui Nicușor Dan.