Niculina Stoican rupe tăcerea despre zvonul despre ea și Cosmin Natanticu: „Nu sunt perfectă”

Niculina Stoican rupe tăcerea despre zvonul despre ea și Cosmin Natanticu: „Nu sunt perfectă”
Ce s-a intamplat intre cei doi in culise

Niculina Stoican s-a enervat în momentul în care Cosmin Natanticu a făcut o serie de glume la adresa oltenilor. Cântăreața a avut câteva lucruri de spus, după ce comediantul a avut un roast despre olteni. La Antena 1 a fost sărbătoare, însă una atipică. Mai multe vedete au urcat pe scenă și au făcut roast-uri la adresa colegilor din trust. Așa a fost și cazul lui Cosmin Natanticu, care a ales să facă glume despre Oltenia.

Scântei între Cosmin Natanticu și Niculina Stoican?

Replicile sale acide au reușit să o enerveze pe Niculina Stoican, cântăreața de muzică populară care se trage din Oltenia. Ea a fost deranjată de glumele făcute de actor, pe care le-a clasificat drept neadevărate. Fără să se abțină, ea a intrat în dialog cu Natanticu, care se afla pe scenă.

Ea i-a strigat actorului „ieși afară”, însă el a încercat să o ignore. Până când să îi dea replica artistei, Niculina a decis să îi mai spună o vorbă.

”Tu ești de pe Valea Jiului! Valea Jiului e de la Petroșani încolo, nu e în Oltenia. Huo! Rușine!”, i-a spus interpreta.

Cosmin Natanticu nu s-a mai abținut și i-a dat replica îndrăgitei cântărețe.

”Mamă, se vede că sunteți olteancă! Am avut și eu odată o prietenă olteancă. Am vrut să zic și eu ceva și n-am avut loc!”, a spus comediantul.

Ce a ținut să spună interpreta

Ei bine, după această întâmplare, au apărut zvonuri cum că între cei doi s-au aprins scântei. Artista a decis să pună capăt speculațiilor și să clarifice lucrurile.

„Ce să zic❓❗️Se pare că “presa” a făcut o obsesie din a reitera tot felul de titluri,care mai de care mai “profi” la adresa mea❗️

Viața și gândirea mea nu sunt compuse din niște titluri,ci din ce construiesc în jurul meu ❗️ Nu sunt perfectă,dar se pare că numele meu VINDE și ei din asta trăiesc,din răul pe care mi-l fac mie gratuit și cu intenție ❗️

N-am pus niciodată preț pe ce spun cei care nu au scrupule și am hotărât întotdeauna să las faptele să vorbească ❗️

Vă las aici o poză cu Natanticu din culisele SHOW- ului de la ANT 1 atât de comentat de toată presa ❗️ Părem supărați ❓❗️

Nu, deloc, chiar ne amuzăm de modul în care AM JUCAT MOMENTUL,AMÂNDOI ❗️”, a scris Niculina Stoican într-o postare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI