Nicoleta Luciu revine la TV! Prima imagine cu vedeta într-un nou platou de televiziune. Foto

Nicoleta Luciu revine la TV! Prima imagine cu vedeta într-un nou platou de televiziune. Foto
Nicoleta Luciu revine la TV!

Nicoleta Luciu revine în televiziune! Vedeta a postat recent pe rețelele sociale prima imagine cu ea într-un platou de televiziune. Frumoasa brunetă în vârstă de 42 de ani a revenit în domeniul care a consacrat-o, după ce a recunoscut că a refuzat mai multe proiecte de televiziune. În urmă cu puțin timp, aceasta a confirmat faptul că telespectatorii o pot vedea din nou la TV.

Nicoleta Luciu revine la TV

Nicoleta Luciu este un nume cunoscut în showbiz-ul autohton. Ea a făcut furori cu formele sale în multe platouri de televiziune, după care și-a manifestat talentul și în domeniul actoriei, jucând în telenovele românești de succes. Viața i s-a schimbat complet în urmă cu câțiva ani, când a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să-și dedice timpul familiei, departe de București, la Miercurea Ciuc, orașul natal al soțului ei, Zsolt Csergo, cu care are patru copii.

Nicoleta Luciu a apărut tot mai rar sau chiar deloc în spațiul public, însă nu i-au lipsit și ofertele în tot acest timp. Deși spunea că îi este dor să revină în televiziune, bruneta aștepta însă un format în care să se regăsească. Și pare că l-a găsit, dat fiind că toamna aceasta a prins-o într-un platou de televiziune.

Ce profesie are Nicoleta Luciu, de fapt

Pe pagina sa de Facebook, aceasta a publicat un mesaj, dar și câteva fotografii de pe platourile unei televiziuni. Nu a dat prea multe detalii despre proiectul în care este implicată, ci doar a avut grijă să-și anunțe fanii că se vor distra pe cinste „în curând!”.

„O să vă distrați! Când, unde? O să aflați în curând!”, a transmis Nicoleta Luciu pe Facebook.

Deși toți o știu pe Nicoleta Luciu de la televizor, puțini știu însă că fosta Miss România este de profesie asistent medical, iar o vreme chiar a făcut practică la secția Chirurgie de la Spitalul Universitar.

„Profesia de bază este de asistentă medicală, iar primii bani i-am câştigat când am făcut practică la Spitalul Universitar, Secţia Chirurgie. În paralel, făceam modelling şi mai câştigam nişte bani de la prezentări şi şedinţe foto.

La castinguri mergeam cu metroul. M-a atras mai mult lumea showbizului, dar, dacă aş fi rămas în domeniul medical, m-aş fi ambiţionat să intru la Medicină şi sigur aş fi profesat”, spunea Nicoleta Luciu în urmă cu ceva ani.