Nicoleta Luciu, desființată după ultima operație. Fanii nu au iertat-o, cum a replicat vedeta

Nicoleta Luciu, desființată după ultima operație. Fanii nu au iertat-o, cum a replicat vedeta
Nicoleta Luciu, desfiintata dupa ultima operatie

Face ea ce face și ajunge, din nou, în centrul atenției. Nicoleta Luciu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Frumoasa actriță arată senzațional la 4o de ani, prefix pe care l-a schimbat în toamna anului trecut. Cum a fost desființată, online, de către prietenii ei virtuali. Fanii nu au iertat-o, cum a replicat vedeta. 

Nicoleta Luciu, desființată după ultima operație

Pentru că este genul de om care are mare grijă de felul în care arată, Nicoleta Luciu nu se dă în lături de la nimic pentru a arăta în cea mai bună formă a ei. De curând, fosta Miss România și-a „tunat” fața cu ajutorul unui aparat revoluționar, care promite să-i șteargă mulți ani de pe chip. Deși fanii i-au spus că nu are nevoie și arată foarte bine, bruneta a simțit nevoia să facă anumite retușuri.

Nicoleta Luciu a pășit cabinetul unui medic estetician din Sfântu Gheorghe, acolo unde și-a făcut programare. Pentru că a fost foarte mulțumită de procedura folosită și de rezultatul imediat, actrița a imortalizat momentul și l-a postat pe Instagram. Surpriza a venit din partea unora dintre internauți, care au criticat-o pe soția lui Zsolt Csergo. Câțiva dintre prietenii ei virtuali au intervenit și

„Te-ai stricat de tot, păcat că erai și ești încă frumoasa, sincer, eu am 45 si arăt mult mai bine ca tine doar cu întreținerea unor creme de hidratare, protecție, 😩👍”, “Nu te mai recunosc, păcat! ”, “Da, «new» (n.r.: nouă)… arăți exact ca toate copiile false. Nu erai frumoasă naturală? Te-o mâncat în botox ca să fii și tu în rand cu toate copiile!!! Doamne iartă-mă” , sunt câteva dintre mesajele dure pe care le-a primit fosta asistentă TV, la finalul intervenției estetice.

Cum i-a răspuns Nicoleta Luciu unei fane care a criticat-o

Sătulă de comentariile negative ale oamenilor, Nicoleta Luciu nu s-a putut abține și a răbufnit la adresa uneia dintre internauți, pe care a provocat-o să arate o poză cu ea, pentru a dovedi că este mai presus decât vedeta.

Deși natura a înzestrat-o cu trăsături frumoase și un corp de invidiat, Nicoleta Luciu a apelat la bisturiu în 2012, după ce i-a născut pe tripleți:

„Uneori, dacă Mama Natură nu ne-a înzestrat cu ceea ce ne-am dorit, putem să îi dăm o mână de ajutor. Dacă asta presupune intervenții estetice, de orice fel, este o decizie corectă. Singura mea interventie estetică a fost la sâni. Așa că, pot vorbi din experiență și cu sinceritate: indiferent de tipul de intervenție pe care doriți să vi-l faceți, gândiți-vă de zece ori înainte!

În primul rând dacă e obligatoriu, pentru ca regretele de după ar fi și mai greu de suportat decat starea inițială de nemulțumire! Apoi, nu renuntați sub nicio formă la siguranță și nu alegeti în funcție de… preț. E ok și recomandat să îți rezervi timp în avans pentru gândire, pentru informare și research, timp în care poți strânge bănuț cu bănuț, până când vei putea să apelezi la un medic profesionist, la o clinică bună, unde să elimini, pe cât posibil, riscurile care te-ar putea pune în pericol”, declara bruneta acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI